Urgent: o tânără din Cluj are nevoie de ajutorul nostru! | #ClujUmanitar

de | | < 1 Minute

Urgent: o tânără din Cluj are nevoie de ajutorul nostru! | #ClujUmanitar

Din păcate, problemele de sănătate nu îi ocolesc nici pe cei mai tineri dintre noi, aflați abia la început de drum în viață. Într-o clipă, o zi frumoasă se poate transforma radical… O tânără elevă din Cluj-Napoca se află internată la terapie intensivă, la Spitalul de Copii, în urma unui eveniment survenit la începutul acestei luni. Kegyes Emese va fi externată din spital în decursul săptămânii viitoare, ea având nevoie urgentă de tratament neurologic într-o clinică de reabilitare din Ungaria. Redăm mai jos mesajul familiei:

„În data de 03.05.2018 sora mea, Kegyes Emese, a suferit un stop cardiorespirator pe stradă, în drumul spre casă de la școală. După resuscitare prelungită a fost diagnosticată cu tromboză pulmonară extinsă la nivelul arterei pulmonare stângi. De atunci este internată la Spitalul de copii la secția terapie intensivă. În urma tratamentului primit, organele interne au început să-i funcționeze în parametri normali, însă din cauza resuscitării prelungite au apărut leziuni la nivelul creierului. Necesită tratament neurologic într-o clinică de reabilitare din Ungaria, însă costurile depășesc limitele a ceea ce ne putem permite, noi, familia.

Cei care doresc și pot să acorde un sprijin financiar pot să depună orice sumă în următoarele conturi bancare:

Cont în EURO
RO79OTPV200000548121EU01

Cont în RON
RO95OTPV200000548121RO02

Titular de conturi: Kegyes Marika.

Vă mulțumim anticipat,

Fam. Kegyes”

Cei care doresc mai multe informații cu privire la cazul tinerei și doresc să ofere un sprijin în acest sens, pot lua legătura și cu Asociația Părinților Báthory la nr. de telefon:  +40-264-597-280.