Județul Cluj va fi promovat la cel mai important eveniment dedicat turismului

de | | 2 Minute

Județul Cluj va fi promovat la cel mai important eveniment dedicat turismului

Județul Cluj are multe locuri frumoase, încărcate de istorie, interesante în diversitatea lor peisagistică și culturală. În această calitate, dar și pentru a spori vizibilitatea județului ca destinație turistică la nivel internațional, în perioada 25 – 28 ianuarie 2018, Centrul Național de Informare și promovare Turistică din cadrul Consiliului Județean Cluj va fi prezent la Târgul Internațional de Turism FESPO de la Zurich.

Fotografie: Marc Paul 

Evenimentul reprezintă cea mai importantă manifestare turistică internațională, unde se prezintă cele mai atractive modalități de petrecere a timpului liber, oferte inedite de călătorii și vacanțe. Acest fapt reprezintă o oportunitate minunată pentru județul Cluj în contextul existenței legăturii aeriene directe între orașul Cluj-Napoca și cantoanele Elveției.

,,Participarea la acest târg de profil ne oferă, o dată în plus, ocazia de a ne promova peste hotare, cu tot ceea ce Clujul are mai reprezentativ. Este, în același timp, un bun prilej de a marca așa cum se cuvinte Centenarul Marii Uniri, făcând cunoscute turiștilor străini nu numai destinațiile pe care le avem de oferit, ci și istoria ce se ascunde în spatele acestora”, susține președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe.

La ediția din acest an, România participă în calitate de țară parteneră, ocazie cu care va prezenta o serie de evenimente cultural – artistice pentru a oferi o experiență frumoasă participanților la Târgul Internațional de Turism FESPO. Activitățile sunt organizate cu scopul de a promova țara noastră ca destinație de călătorie și vacanță.

Târgul se bucură de o recunoaștere deosebită în rândul agențiile de turism, centrele turistice dar și a  publicului vizitator, la ediția de anul trecut fiind prezenți peste 70.000 de vizitatori și 600 de expozanți.

Județul Cluj va fi promovat la cel mai important eveniment dedicat turismului

 

Sursă: Consiliul Județean Cluj