Învață să conduci cu Formula D!

de | | 2 Minute

Învață să conduci cu Formula D!

Ești hotărât să spui adio mijloacelor de trasport în comun și să te bucuri de comoditate și intimitate în propria mașină? Dacă pasul cel mare l-ai făcut deja, adică să-ți achiziționezi un autoturism, ești aproape de a-ți vedea visul împlinit. Aproape pentru că mai ai de făcut un mic „salt”, să înveți să șofezi prețioasa ta bijuterie pe patru roți. Acest mic salt poți să-l faci ajutat de o formulă, nu magică, ci cât se poate de profesionistă.

Formula D este școala de șoferi, cu peste 20 de ani vechime în domeniu care pregătește practic și teoretic cursanți in vederea obtinerii carnetului de conducere pentru categoria de vehicule B . Primii pași în conducerea unei mașini necesită multă răbdare și nu numai. „Experiența, răbdarea și pasiunea pentru condus sunt valorile pe care le promovăm și cu care ne mândrim în fața clienților noștri”, spun cei de la Formula D.

De fapt, instructorii de la această școală de șoferi conștientizează cât de importantă este relația dintre ei și cei aflați pentru prima dată la volanul unei mașini. De aceea, înainte de a începe cursul propriu-zis stabilesc o relație de încredere pentru a înlătura orice bariere ( emoții, frica de a nu da greș etc) care ar putea să blocheze comunicarea.

formula d

„Venim cu tine și te învățăm cum să îți controlezi emoțiile la volan”, este sloganul instructorilor experimentați ai Formulei D. Astfel, atmosfera în care se deprind tainele șofatului este cât mai destinsă și mai propice învățării. Cursanți sunt mulțumiți, iar când devin posesori ai carnetului de șoferi știu că o parte din reușita lor se datorează și instructorilor. „Am urmat cursurile pentru obtinerea carnetului de conducere la școala de șoferi Formula D și am fost impresionat de grija și profesionalismul de care au dat dovadă”, remarcă drd. ing. Sorin Parpucea, unul dintre șoferii fericiți care i-a avut ca mentori pe instructorii de la Formula D.

Cei interesați să apeleze la serviciile școlii de șoferi Formula D au mai jos datele de contact.

Contact:

Adresa: Str. Traian, Nr. 73, Cluj-Napoca
Telefon: +40 747 495 345
Web: scoalasofericluj.ro