Inedit la Cluj: festivalul Creatorul va transforma Parcul Central în 9 tărâmuri fantastice

de | | 3 Minute

Inedit la Cluj: festivalul Creatorul va transforma Parcul Central în 9 tărâmuri fantastice

Compania Famous Art s-a întrecut pe sine anul acesta organizând cel mai mare festival de artă stradală și teatru de imagine intitulat Creatorul.

Conceptul este unic în România, oferit gratuit publicului și gândit dintr-o perspectivă artistică diferită, pentru a stârni curiozitatea și a promova arta pură. De asemenea, acest festival reprezintă o rampă de lansare pentru artiștii necunoscuți din întreaga Românie.

 

Festivalul va avea loc în 2 – 3 septembrie 2017 iar publicul este așteptat de la mic la mare să descopere o lume ireală, plină de personaje fantastice care îi vor purta într-o călătorie a viselor! Parcul Central din Cluj-Napoca se va transforma pentru două zile în locația a 9 tărâmuri fantastice, bazate pe transmiterea emoțiilor, care vor fi gazdele celui mai creativ spectacol văzut până acum. Din inima copacilor se vor auzi melodii ambientale care vor purta publicul către o lume de poveste.

Acest eveniment ​este un concept deosebit de festival de artă stradală, oferit cu dragoste de către artiști români, dedicat relaxării și inspirației. Evenimentul va cuprinde și workshop-uri de creație, dexteritate, jonglerie, echilibristică pe catalige și monociclu, cursuri de machiaj și multe alte surprize pentru public.

În cadrul acestui festival te vei întâlni cu personajele unice ale Creatorului: roboții cu leduri Vatriom, Bufonii Regali, Zânele Zburătoare, Light Walkers pe catalige, Uriașii Veseli, păpușile Giant Gentleman, Soldățeii de Jucărie, Spectacolul de epocă Era Cataligelor, Omul Oglindă, spectacolul de acrobație Nightingale, Copacii Vorbitori, Statuile Vivante în levitatie și multe alte spectacole de teatru, dans și muzică.

Un festival unic aduce la Cluj 9 tărâmuri de poveste Famous Art Creatorul (2)

Închipuie-ți că propriul vis, propria fantezie devine acum realitate. Imaginația înseamnă creație, creația înseamnă artă. Fii chiar tu centrul unui univers fantastic unde personaje fabuloase sunt aduse la viață!

Famous Art este compania de artă stradală din Inima Ardealului care se caracterizează prin realizarea unor spectacole deosebite, care dau naștere unor personaje unice. ​O echipă de artiști care prin perseverență au adus arta stradală la stadiul de superlativ, prin calitatea și serviciile unice dezvoltate în România.

Un festival unic aduce la Cluj 9 tărâmuri de poveste Famous Art Creatorul (1)

Elemente precum teatrul, acrobația, spectacolele de foc,machiajele deosebite, designul vestimentar unic, arhitectura, fotografia și nu numai, s-au reunit pentru a face din fiecare eveniment o poveste.

Famous Art creează din fiecare eveniment un adevărat spectacol! De aceea, au fost reprezentanții nelipsiți ai artei stradale a fiecărei ediție a zilelor orașului Cluj-Napoca din ultimii cinci ani.

Un festival unic aduce la Cluj 9 tărâmuri de poveste Famous Art Creatorul (4)