10 motive să petreci în compania Clujului Panoramic | #cetățuie

de | | 4 Minute

10 motive să petreci în compania Clujului Panoramic | #cetățuie

Venim cu câteva motive să petreci în compania Clujului Panoramic, pentru că știm cât de mult ne bucură acele mici momente de respiro.  Locurile simbolice sunt cele care ne atrag. Valoarea pe care o reprezintă un loc este cea care rămâne cheie principală de atracție. Atunci, când e Clujul atât de îndrăgit, cum să nu petreci mai mult timp în compania lui? Mai ales dacă poți să-l cuprinzi cu privirea aproape în întregime și să ți-l cuibărești în suflet? Ne bucurăm că există locuri care ne permit acest lucru și suntem recunoscători că, Dealul Cetățuia ne oferă acest punct de belvedere. Iar pentru necunoscători, aducem în atenție un loc special din această zonă atât de apreciată: Panoramic Cetățuie.

[#1] Bar ?

O ieșire în oraș este mereu un prilej de a ne delecta cu o băutură specială. Dacă nu fiecare ieșire ne îndeamnă la experimente culinare, în cazul băuturilor situația este diferită. Este o plăcere să ieși la o bere, un suc, o cafea, ș.a. în compania Clujului Panoramic, alături de persoanele dragi. Panoramic cetățuie propune o gamă diversă de băuturi, unele chiar artizanale.

compania Clujului Panoramic

[#2] Restaurant ?

Acel moment când ”aș mânca ceva bun, dar nu știu ce” ne pune în dilemă, o soluție avantajoasă poate fi ieșirea la o masă în oraș. Un meniu divers ne poate satisface multe nevoi. Iar dacă ai ocazia să servești o preparate internațional și tradiționale, într-un cadru cochet, alături de priveliștea panoramică asupra Clujului, Panoramic Cetățuie îți oferă aceste motive de vizită.

Clujul Panoramic

[#3] Pensiune ?

Nu știm dacă vii de departe, sau dacă ești dispus la experiențe noi. O noapte în compania Clujului Panoramic trebuie trecută pe lista oricărei persoane care vizitează Clujul și care prinde drag de acest oraș. Pe lângă peisaj, te vei bucura de confortul unei camere clasate la 4 stele, confortabile și prietenoase.

compania Clujului Panoramic

[#4] Priveliștea ?

Iubitorii de înălțimi au ocazia să se bucure de o privire amplă asupra Clujului, să îl studieze în detaliu și să se familiarizeze cu imaginea de sus. Specific pentru cei care apreciază astfel de locuri, compania Clujului Panoramic este cu siguranță pe cât de frumoasă, pe atât de plăcută.

Clujul Panoramic

[#5] Atmosfera ?

Cadru plăcut al restaurantului Panoramic Cetățuie creează o atmosferă care este în deplină armonie cu peisajul existent. Calmul orașului privit de sus, împreună cu zâmbetul personalului și amabilitatea completează starea calmă a locului.

Putem spune, că. în contextul potrivit, poate fi chiar o atmosferă magică.

compania Clujului Panoramic

[#6] Apus ?

Experiența vederii unui apus deasupra Clujului poate fi memorabilă. Din fericire, terasa restaurantului este astfel poziționată încât să permită captarea acestui moment. Poți privi astfel, cum razele soarelui mângâie pentru ultima oară în zi orașul nostru drag, în timp ce te relaxezi în acestă ambianță feerică.

Clujul Panoramic

[#7] Evenimente ?

Participarea la viața orașului este o activitate destul de obișnuită pentru cei care locuiesc aici. De aceea, Panoramic Cetățuie se înscrie pe acest repertoriu, prin organizarea de evenimente tematice. Mai mult, dacă ai o zi specială și vrei să o celebrezi în acest cadru, poți beneficia de organizarea unui eveniment privat.

compania Clujului Panoramic

[#8] Liniște ?

Deși în mijlocului orașului, totuși se află departe de forfota lui. Odată ajuns aici, o pace adâncă te va cuprinde datorită liniștii care domnește în acest loc. Un loc ideal pentru a scăpa de stres, sau pentru a hoinări prin propriile gânduri, în compania Clujului Panoramic.

[#9] Vechime ?

Iar pentru că știm că apreciați la fel de mult precum noi locurile care au un trecut interesant și care au fost martori unor altfel de timpuri față de cele prezente, vă aducem la cunoștință că Panoramic Cetățuie este prezent în viața clujenilor din 1993. Pe parcursul acestor ani a văzut, la propriu, evoluția Clujului.

compania Clujului Panoramic

[#10] Momente speciale ?

Romantică și cochetă, compania Clujului Panoramic cere imperios crearea unor momente unice. Fie că e frecventat pentru prezența sa plăcută, fie ocazional, cert este că nu ai cum să nu construiești momente speciale în acest loc încărcat cu atât de multă energie pozitivă.

compania Clujului Panoramic