5/5 din 2 reviews
Panoramic Cetățuie Restaurant

Panoramic Cetățuie Restaurant

Panoramic Cetățuie restaurant înglobează, pe lângă pitorescul Clujului văzut de sus, o pensiune, un restaurant & terasă. Cu alte cuvinte, intensitatea experienței vizuale care te face să exclami wow, este sporită și completată cu odihnă, confort, relaxare și desfătarea papilelor gustative.

Dealul Cetățuia este în sine un obiectiv turistic al orașului din inima Transilvaniei. Dacă ajungi prin Cluj, vei dori cu siguranță să admiri deosebita panoramă a orașului. Iar dacă ești din Cluj, ar trebui să îți aloci cât mai des astfel de momente de răsfăț și liniște. Cum ar fi să îți începi ziua cu această priveliște de la Panoramic Cetățuie, să îți servești cafeaua în liniște, dimineața, sau să explorezi aromele Clujului de aici, de la înălțime, la prânz sau seara?

Panoramic (1)

Restaurantul și terasa sunt deschise zilnic pentru toată lumea, în intervalul orar 08:00 – 23:00. Cu o bucătărie care cucerește atât prin aromele internaționale, cât și prin preparatele tradiționale, Panoramic Cetățuie este unul dintre restaurantele care ar trebui să fie pe listele oricărui gurmand.

În sezonul cald, să servești o băutură rece, pe terasă, cu orașul așternându-se sub privirile tale, poate fi o autentică bucurie.

Panoramic Cluj (38)

Panoramic Cetatuie 8

Panoramic Cetatuie 10

Panoramic Cetățuie (3)

Restaurantul devine, totodată, gazdă primitoare pentru cele mai importante și speciale evenimente ale oaspeților săi. La Panoramic Cetățuie restaurant se organizează astfel nunți, botezuri, aniversări, conferințe, întâlniri de afaceri, mese de protocol și numeroase alte evenimente tematice.

Panoramic Cetatuie Cluj (41)

Panoramic Cetatuie 4

În plus, cei care doresc să savureze timpul petrecut în Cluj, se pot caza în pensiunea Panoramic Cetățuie. Sunt disponibile 16 locuri de cazare, în 8 camere amenajate cu bun gust, iar oaspeții sunt mereu primiți într-o atmosferă caldă, prietenoasă, de familie.

Ești invitat, așadar, să îți încânți privirile și papilele gustative și să te bucuri de o experiență „la înălțime”, la Panoramic Cetățuie Restaurant !

Informatii de contact

Numele locatiei: Panoramic Cetățuie Restaurant, o experiență „la înălțime”
Contact: E-mail Website Facebook
Adresa: Str. Serpuitoare nr. 1, 400310 Cluj-Napoca
Telefon: +40 745 330 965
Orar: Luni-Duminică: 08:00 - 23:00
Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (2 voturi)
Rating5
5
Iulia Marc
5
Marius
Superb
Un loc de vis!
Scrie o recenzie

Ultimele Articole

Cetățuia Cluj

Cetățuia Cluj. Cetățuia Cluj este o fortificație habsburgică construită între…