În câte feluri poți colora orașul? Am aflat într-un subsol, pe Universității 4!

de | | 3 Minute

În câte feluri poți colora orașul? Am aflat într-un subsol, pe Universității 4!

Ne plăceau culorile, copii fiind. Între timp, învățăm că seriozitatea e adesea asociată non-culorilor și devenim mai sobri. De aceea, dacă nu ești chiar obișnuit cu viața de artist, mergând pe Universității 4 și coborând treptele la subsol, te vei simți personaj principal într-o explozie de culori și bucurie.

Important: Începând cu 15 decembrie 2017, ProfiArt Cluj este închis. Pentru a fi la curent cu noutățile ProfiArt, vă invităm să urmăriți pagina Profiart București. 

Nu ești vreun artist în adevăratul sens al cuvântului, dar îți tânjește creierul după artă și frumos. Simți nevoia, uneori, să creezi ceva, să te joci cu ideile și materialele. Așa ajungi la ProfiArt Cluj.

E un spațiu neașteptat de primitor, prietenos și plin de viață, mai ales ținând cont că se află într-unul din deja boemele subsoluri ale Clujului. Ești obișnuit, ca toți clujenii, să descoperi fel și fel de baruri inedite la câțiva metri sub asfalt.

ProfiArt Cluj (1)

În plus, e grozav cum, pentru a ajunge aici, la instrumentele care îți pot transpune ideile inedite în artă, pășești întâi într-o librărie. O asociere mai potrivită, nici că se putea 🙂

Cu atât mai inedit, coborând treptele descoperi de data aceasta un subsol plin de creioane colorate, de pensule, acuarele, culori în ulei, acrilice, foi și cartoane colorate, instrumente de scris și desen, de grafică, design sau arhitectură, de materiale fel și fel pentru orice hobby închipuit și posibil!

ProfiArt Cluj (1)

ProfiArt Cluj (1)

Culori peste culori

Găsești aici culori care nici nu-ți trec prin cap când vrei să amesteci emoții și idei. Și te simți inspirat!

ProfiArt Cluj (1)

ProfiArt Cluj (1)

ProfiArt Cluj (1)

ProfiArt Cluj e ca o pată de culoare în plin centru urban. În scurtul timp petrecut printre rafturile magazinului, se agață de tine idei colorate. Te întorci la asfalt, între oameni, pe stradă. Privești clădirile și începi să le dai formă și culoare, ca într-un joc al imaginației. Privești mașinile și-ți par prea sobre, unele. Te gândești că poți colora orașul – poate nu în culori de apă, dar cu idei năstrușnice, cu o minte creativă.

ProfiArt Cluj (1)

Și te bucuri că, deși puține, există în Cluj astfel de spații dedicate în întregime pasionaților de frumos, că o fi pictură, grafică, design, arhitectură, restaurare sau orice fel de hobby și lucru manual. Materialele necesare creării de frumos sunt la îndemâna oricui, atât amatorilor de artă, artiștilor hand made sau artiștilor consacrați.

ProfiArt Cluj (1)

ProfiArt Cluj (1)

ProfiArt Cluj (1)

ProfiArt Cluj (1)