2.3/5 din 3 reviews
ProfiArt Cluj (16) În câte feluri poți colora orașul

ProfiArt Cluj este un spațiu dedicat pasionaților de pictură, grafică, design, arhitectură și restaurare, precum și tuturor activităților ce țin de hobby & crafts.

Important: Începând cu 15 decembrie 2017, ProfiArt Cluj este închis. Pentru a fi la curent cu noutățile ProfiArt, vă invităm să urmăriți pagina Profiart București.

Magazinul, o pată de culoare în plin centru urban, are în vedere procesul artistic și încurajarea creativității. Materialele necesare creării de frumos sunt la îndemâna oricui, atât amatorilor de artă, artiștilor hand made sau artiștilor consacrați.

Coborând la subsolul de pe str. Universității, nr. 4, vei descoperi rafturi întregi pline de materiale pentru pictură, grafică, design, arhitectură, restaurare și chiar artă bisericească. În plus, cei care au sau vor să-și întrețină un hobby creativ, vor găsi aici materiale pentru confecționarea mărgelelor, quilling, modelaj, scrapbooking, pentru decorarea obiectelor de sticlă, lemn, carton, ceramică, tehnica decoupage și multe altele.

ProfiArt Cluj este găzduit într-un spațiu generos, unde creatorii de artă și frumos pot „rătăci” în voie, în căutarea celor mai potrivite instrumente și materiale pentru ceea ce și-au propus să creeze.

Diversitatea și calitatea produselor, precum și personalul amabil și profesionist, fac din ProfiArt Cluj un punct de reper pe harta magazinelor ce vin în ajutorul artiștilor și pasionaților de artă și creație.

 

Informatii de contact

Numele locatiei: ProfiArt Cluj
Contact:
Adresa: Str. Universității, nr. 4, Cluj-Napoca
Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (3 voturi)
Rating2.3
5
Iulia Marc Verified
Paradis pentru îndrăgostiții de Culori
Un spațiu simpatic ce-adună pe rafturi multe bucurii colorate :)
1
rebeca caraman
personal execrabil, preturi mari
1
Cosmin Rus
Dezamăgitor
Comanda făcută pe 24.04 nu este procesată nici măcar după două săptămâni dar banii i-ați luat!!
Scrie o recenzie

Ultimele Articole