Ia-ți porția de energie pentru iarnă la El Toro Steakhouse!

de | | 2 Minute

Ia-ți porția de energie pentru iarnă la El Toro Steakhouse!

Iarna se potrivește de minune cu steak-ul de vită bogat în substanțe nutritive atât de necesare organismului pentru a face față cu bine anotimpului rece.

El Toro Steakhouse este restaurantul în care poți să te încarci cu energie deoarece aici te așteaptă cel mai bun steak de vită din oraș. Steak-ul de vită argentiniană în diverse varietăți, pregătit pe un grătar cu cărbuni și jar de lemne este imaginea perfectă de care poți să te bucuri într-o zi friguroasă de iarnă. O imagine plină de căldură, dar care se cuvine a fi urmată de un prânz sățios.

În timpul iernii, în rândul celor mai de trebuință vitamine pentru organism se numără printre altele vitamina C și fierul. Carnea de vită are cea mai mare cantitate de substanțe nutritive dintre toate alimentele bogate în proteine. Conține fier, situându-se pe locul trei în topul produselor care posedă această substanță minerală, după cereale și semințe.

El Toro Steakhouse te invită să te bucuri de un steak de vită fraged și rumen. Inclusiv specialiștii recomandă să consumăm mai cu seamă în anotimpul rece acest tip de carne roșie. În acest fel asigurăm un nivel optim de fier organismului. Poate nu știați, dar aportul de fier este necesar pentru energia și vitalitatea corpului, dar și pentru o mai bună activitate a creierului.

Așa că pentru a vă menține starea de vitalitate nu aveți decât să savurați steak-ul de vită de la El Toro Steakhouse. Carnea de vită preparată în primul steakhouse autentic din Cluj-Napoca provine de la ferme din Argentina și este de cea mai bună calitate. De aceea, aroma și gustul steak-ului de vită sunt unice.

În serile de iarnă, ce poate fi mai plăcut decât să te strângi împreună cu prietenii sau colegii într-o atmosferă caldă precum cea de la El Toro Steakhouse?

Fidelitatea îți va fi răsplătită cu o sticlă de vin sau alte mici cadouri din partea casei. Preparatele gustoase, servirea atentă, ambianța plăcută construiesc ceea ce se cheamă atmosfera unui steak house adevărat.

Dacă dorești să descoperi această atmosferă, nu ezita să o faci! Situat în centrul Clujului, nu departe de clădirea Teatrului Național, El Toro Steakhouse își primește oaspeții vechi dar și pe cei noi cu brațele deschise!

Contact: 

Adresa: Piata Cipariu nr 9, Cluj-Napoca (langa salonul Fistiq)
Telefon: 0731 867 777; 0364 141 698;
E-mail: [email protected]
Website

cel mai bun steakhouse din Cluj El Toro