How about Colin’s?

de | | 2 Minute

Poate ca ati trecut de numeroase ori pe langa Colin’s, care e un loc aproape de Parcul Central, dar poate inca nu ati intrat. Sau poate ca ati intrat, dar sunt cateva lucruri pe care nu le stiati si noi credem ca merita sa fie cunoscute.

Colin's Gastro Pub

Colin's Gastro Pub

Colin e un calator, un pasionat de sport, un bun prieten, un degustator de vin si un gurmand. Si pune la dispozitie casa lui pentru voi si prietenii vostri. Dar Colin este si un personaj imaginar. Personajele pot avea, insa, si valori, si crezuri, si placeri – culinare si de potolit setea. Asa ca la Colin’s veti gasi o varietate din toate acestea.

Mai sunt si alte cateva lucruri pe care nu vi le spunem chiar de fiecare data, dar sunt importante. Unul ar fi faptul ca, in fiecare zi, painea se coace la noi in bucatarie, si pastele sunt facute tot sub acoperisul lui Colin. Credem ca mancarea, in drumul ei de la ingrediente la felul culinar final si apetisant, merita toata grija si atentia noastra, pas cu pas, de la inceput pana la desavarsire. Asta ii aduce, de fapt, savoare. Inca un lucru in care credem este sa incurajam existenta producatorilor locali de legume, de aceea cartofii si ceapa sunt de la parteneri de-ai nostri din judet. Carnea are de asemenea o origine locala, Carmangeria Moldovan fiind o sursa constanta.

Colin's Gastro Pub

Colin's Gastro Pub

La Colin’s promovam vinurile bune si bauturile cu personalitate, asa ca in fiecare saptamana va vom invita sa degustati, si la pahar daca va doriti, cate un vin din colectia noastra.

colin's

Avem si 14 locuri de parcare, numai ale noastre, pe care le punem la bataie pentru ca sa nu aveti grija masinii in zilele aglomerate!

Asadar, ce ziceti de Colin’s?

Contact
Adresa: str. Cardinal Iuliu Hossu nr. 30-32, Cluj-Napoca
Telefon: 0733 060 683
E-mail: [email protected]
Facebook: facebook.com/colinsgastropub

Program
Luni – Duminica: 10:00 am – 1:00 am