Hotel Transilvania te provoacă la experiențe culinare noi

de | | 2 Minute

Hotel Transilvania te provoacă la experiențe culinare noi

Evenimentele care au loc în Cluj vin și trec. Dar noi rămânem aici.

Hotel Transilvania își primește turiștii și în această vară cu ospitalitate și servicii de foarte bună calitate, la aceeași adresă binecunoscută, strada Regele Ferdinand, nr. 20. Strada Ferdinand este una dintre cele mai vechi străzi ale orașului, pe care odinioară se găseau hanurile unde primii turiști ai Clujului căutau găzduire. Singurul dintre aceste hanuri care și-a păstrat funcția și în zilele de astăzi, metamorfozându-se în hotel, este Hotel Transilvania.

Ca o punte ce leagă trecutul legendar de un oraș dinamic și în plină ascensiune, Hotelul Transilvania aduce alături pe toți cei care iubesc legendele, dar și prezentul, cu evenimente culturale, artistice, competiții sportive, festivaluri, conferințe medicale, întâlniri ale oamenilor de afaceri sau a unor mari corporații.

Hotel Transilvania te provoacă la experiențe culinare noi

Situat în „buricul târgului”, Hotelul Transilvania este preferat de turiști nu numai pentru faptul că oferă servicii de calitate și amintește de legendele vechi ale orașului, dar mai ales pentru că poziționarea sa înlesnește accesul ușor înspre punctele de interes interes turistic din Cluj-Napoca, precum, Piața Unirii, Piața Mihai Viteazu, Piața Muzeului sau Cetățuia, dar și acolo unde au loc evenimentele.

În zilele toride de vară terasa din curtea interioară așteaptă să-i treceți pragul. Provocăm clienții la experiențe culinare noi cu noul meniu de vară, cu preparate din bucătăria internațională, la un preț super decent.

Bucătăria devine o artă când aspectul și gustul se împletesc. Terasa de vară este locul perfect în care puteți experimenta această nouă provocare venită din partea bucătarilor noștri.

Pe terasa de vară puteți servi micul dejun sau o cină romantică în tihnă. Aveți parte de multă intimitate, cu toate că numai la doi pași se află „buricul târgului”, cu toată forfota lui. Atmosfera, intimă, prietenoasă de pe terasă vă ferește însă de agitația orașului.

Serile de vară pot fi speciale pe terasa Hotelului Transilvania, doar să îndrăzniți!

Hotel Transilvania te provoacă la experiențe culinare noi

Contact:

Adresa: str. Regele Ferdinand, nr.20, Cluj-Napoca

Telefon: +40-264.59.44.29 | +40-264.59.44.27
+40-732.40.55.43

E-mail: [email protected]

Web: www.hoteltransilvaniacluj.ro