Hotel Transilvania, locul ideal pentru a sărbători absolvirea

de | | 2 Minute

Hotel Transilvania, locul ideal pentru a sărbători absolvirea

Mai sunt doar câteva săptămâni, iar Clujul va vibra din nou de tinerețe. Sute de studenți și liceeni se pregătesc de momentul absolvirii facultății. Festivitățile dedicate absolvirii vor fi încărcate de multe emoții: bucuria de a împărtăși importantul moment cu cei dragi și apropiați, emoția despărțirii de colegi, de profesorii care i-au îndrumat, emoția pentru noua etapă din viață care li se deschide tinerilor.

Și unde să marcheze tinerii acest moment unic din viață, absolvirea, decât într-un loc deosebit de elegant și încărcat de istorie?

Hotel Transilvania este spațiul în care s-a născut ospitalitatea la Cluj-Napoca, fiind un martor tăcut al trecerii timpului. Iar timpul i-a oferit un spectacol ce se întinde de-a lungul a câtorva sute de ani de existență. Situat în centrul orașului, în imediata apropiere a sălilor de absolvire, Hotel Transilvania oferă tinerilor locul ideal pentru a-și sărbători momentul absolvirii.

Hotel Transilvania, locul ideal pentru a sărbători absolvirea

Pe terasa de vară a hotelului, bucuria absolvirii poate fi trăită cu frenezie de toți absolvenții, fie că sunt de liceu ori de facultate, dar și cu multă căldură, venită din partea personalului atent la nevoile clienților. Terasa este deja deschisă și vine în sprijinul acelora care suferă din cauza noii legi a fumatului. vă anunțăm că pe terasa noastră se poate fuma.

Superba terasă de vară încântă cu intimitatea și ambianța deosebită într-o ploaie de flori. Pentru a putea sărbători cum se cuvine momentul absolvirii, restaurantul Hotelului Transilvania vă stă la dispoziție cu meniuri începând de la 40 de lei. Meniurile se pot personaliza în funcție de preferințele fiecăruia.

Terasa de vară este încăpătoare și este un loc intim, liniștit, potrivit pentru a marca absolvirea facultății sau a liceului. Un alt avantaj pentru absolvenți constă în faptul că terasa se află în centrul istoric al Clujului, aproape de Auditorium Maximum, Cluj Arena, dar și de cele mai importante licee din oraș, unde se desfășoară festivitățile de absolvire. Astfel, de la festivitățile solemne absolvenții fac doar câțiva pași până la terasa de vară a Hotelului Transilvania, locul perfect în care se destind și se bucură de tinerețe și clipele unice ale absolvirii.

Cei interesați să petreacă momente speciale la absolvire ne pot contacta prin e-mail: [email protected] și telefon: (+40) 264 594 429.

Contact:
Adresa: Str. Regele Ferdinand, nr. 20, Cluj-Napoca
Website
Facebook