Haz de necaz – 11 efecte ale ninsorii din aprilie

de |

Haz de necaz – 11 efecte ale ninsorii din aprilie

⦁ Mirosurile înțepătoare din troleu se amână pentru încă câteva luni. Acum poți circula cu troleul de la gară spre aeroport, fără să leșini la jumătatea drumului.

⦁ Răzvrătirea vremii a pus pofta în cui ardelenilor. Aceștia au aflat cu stupoare că le-a înghețat pălinca în butoaie. Vinul a scăpat însă de îngheț, sfințirea lui de Paște fiind de efect.

⦁ Răcirea vremii a creat un nou tip de distracție: Studenții din Hașdeu vor da drumul ouălor nemâncate de Paște iar până la baza Piezișei acestea se vor transforma în bulgări uriași.

⦁ Ardelenii anunță că în perioada asta nu mai primesc oaspeții cu brațele deschise. ” Să vină cu lopata de zăpadă dacă vor să fie omeniți!”

⦁ Campionatul european de gimnastică se va trasforma în campionatul european de patinaj artistic. Contra efect – farmaciile stau la pândă pentru tendoane luxate.

⦁ Fiasco total la shaormeriile din oraș: umplutura cu de toate nu se mai topește în gură. Patronii se gândesc să bage varză călită în compoziție pentru a dezgheța lipia.

⦁ Pietonala din Piața Unirii o sa fie transformată în patinoar. Clujenii vor evita aglomerația, mergând cu săniile la lucru.

⦁ Graba costă – Studenții au invadat outlet-urile clujene! Geciile groase de iarnă au fost duse acasă iar părinții au înroșit telefoanele de îngrijorare.

⦁ Lebedele de pe Lacul Chios amenință că migrează în alte orașe. Niște fotografi le-au convins însă să mai rămână pentru niște cadre.

⦁ Terasele de pe Eroilor au înghețat și ele prețurile. Acum poți mânca o ciorbă fără să depășești o sumă din 2 cifre.

⦁ Clujenii sunt pe cale să își piardă calmul. Neștiind ce haine să mai îmbrace, au decis să decupeze mânecile șubei și să o poarte peste tricou. Sandalele cu ciorapi par însă o idee bună pe vremea asta.

snowman

foto: Instagram abidubii, imiplacemd

Loredana Giță, redactor Cluj.com