Green Box: meniul delicios la un telefon distanta

de | | 2 Minute

Green Box: meniul delicios la un telefon distanta

Unul din minusurile iernii sunt temperaturile scazute. In fiecare dimineata purtam razboaie cumplite cu frigul de afara si oricat de bine am fi imbracati, vantul tot se strecoara pe sub caciulite sau fulare, incat, odata ajunsi la birou nici nu mai concepem sa iesim pentru nimic in lume. Daca nu ne-am baut cafeaua acasa, in astfel de zile trebuie sa gasim alte solutii pentru a fi eficienti si a avea energie pe durata intregului program. De iesit afara nici ca incape vorba. Dar ce ne facem cand vine vorba de pranz? In acest caz nu prea ne surade ideea de a-i sari randul, dar nici n-am prins curaj sa infruntam frigul. Se pare ca nu este loc de compromisuri.

Green Box

Ei bine, pentru astfel de episoade le suntem extrem de recunoscatori celor de la Green Box. Pentru momentele cand suntem prea ocupati sa luam o pauza, prea departe de un restaurant decent sau prea speriati de gradele cu minus, Green Box ne vin in ajutor cu posibilitatea de a comanda preparate delicoase la birou sau acasa.

Green Box

Indiferent ca ai pofta de pizza, de paste, supe, grill-uri si pane-uri, sau iti doresti ceva mai usor, precum o salata proaspata sau doar meniul zilei, cei de la Green Box sunt pregatiti sa-ti rasfete papilele gustative.

Contact:
Site: www.greenboxpizza.ro
Facebook: facebook.com/GreenBoxCluj