Grande Pizza te ajutã sã-ţi pregãteşti silueta de varã!

de | | 2 Minute

Grande Pizza te ajutã sã-ţi pregãteşti silueta de varã!

Cunoaştem cu toţii dorinţa arzãtoare ce ne cuprinde în fiecare primãvarã de a ne intra în cea mai bunã formã, astfel încât vara sã ne gãseascã supli şi pregãtiţi de plajã, însã sportul fie nu-i punctul tãu forte ori timpul nu-ţi permite mereu sa ajungi pe la sala de fitness. Indiferent de situaţie, ştim cu toţii cã alimentaţia corectã stã la baza unei siluete armonioase şi sãnãtoase, astfel cã Grande Pizza te ajutã sã intri în “summer shape” şi sã întorci toate privirile în vara asta.

Grande Pizza te ajutã sã-ţi pregãteşti silueta de varã!

Ştim cã brand-ul nostru te trimite cu gândul la pizza şi alte bunãtãţi pãcãtoase, însã va trebui sã arunci o privire şi la segmentul de salate, mâncare veganã ori preparate din peşte. Vei regãsi nenumãrate sortimente de salatã, cu cele mai diverse topping-uri iar dacã variantele propuse de noi nu te mulţumesc, de acum ai posibilitatea sã-ţi creezi propria salatã – poţi alege tipul de salatã dorit dar şi orice topping, dressing sau crutoane. Pentru amatorii de preparate vegane, am pregãtit nenumãrate şi delicioase sortimente, de la Home-made guacamole la lasagna cu spanac şi ciuperci, delicioase supe creme sau clãtite de linte umplute, astfel cã prânzul vegan va deveni o adevãratã desfãtare. Porţia de proteine şi omega-3 ţi-o poţi asigura comandând delicioase preparate din peşte: şalãu, pãstrãv sau somon alãturate cu cele mai potrivite garnituri, iar pentru ceva dulce şi nevinovat îţi recomandãm un Vegan Muffin cu sos de vanilie.

Fiindcã ne place sa împãrtãşim secretele cu voi, va dãm un pont: staţi cu ochii pe meniul Grande Pizza! Vã pregãtim sortimente noi în aceastã primãvarã, iar din noul meniu nu vor lipsi noi supe creme, noi feluri de salate – cu quinoa, bulgur, sfeclã, germeni şi alte super alimente, noi deserturi vegane dar şi preparate cu specific internaţional, ce nu vã vor lãsa indiferenţi!

Pentru zilele în care vrei totuşi sã trişezi sau pur şi simplu nu eşti genul de om extrem de atent la caloriile consumate, iar pofta şi foamea îşi spun cuvântul, nu uita de bugerii noştri delicioşi, nenumãratele sortimente de pizza, paste de cea mai bunã calitate, piadine şi alte bunãtãţi. Indiferent de gusturi sau preferinţe culinare, Grande Pizza are rãspunsul: meniul este unul variat şi cuprinde nenumãrate sortimente … Trebuie doar sã suni la Grande Pizza!

Grande Pizza te ajutã sã-ţi pregãteşti silueta de varã!

Orar:

Luni – Sâmbătă: 10:00 – 22:30
Duminică: 12:00 – 22:00

Contact:
Telefon: 0264 959 SAU 0755 88 44 55
E-mail: [email protected]
Website
Facebook