Grădinița pe schiuri la Buscat!

de | | 2 Minute

Buscat Academy te așteaptă pe pârtie!

E iarnă, afară a nins și zăpada s-a așternut numai bine pentru o zi, sau de ce nu, un weekend întreg de petrecut la schi. La doar o oră distanță de Cluj, pe pârtia Buscat veselia e în toi. De la cei mai mici la cei mai mari, toată lumea coboară pârtiile ba pe schiuri, ba pe placă sau pe sanie. 

Distracția e la ea acasă pe pârtie, însă pentru ca totul să se desfășoare în siguranță și pentru ca și cei care sunt începători să aibă parte de o experiență frumoasă, la Buscat, începând cu acest sezon, este prezentă școala oficială de schi Buscat Academy

buscat academy 2Pentru că siguranța pe pârtie este cea mai importantă, la Buscat Academy vei găsi o echipă de peste 10 monitori calificați, gata pregătiți să te informeze cu tot ce trebuie să știi despre sporturile de iarnă. Poți să optezi atât pentru lecții de schi, cât și de snowboard, iar orele pot fi private sau de grup. Sau dacă te încântă ideea, poți participa chiar și la tabere unde distracția și socializarea nu lipsesc.

buscat-academy-7

Pentru cei care doresc să-și închirieze echipamentele de schi, tot la Buscat Academy găsești și echipamente atât pentru adulți, cât și pentru copii. E bine să știi că îi poți găsi chiar la clădirea de lângă parcare, unde este afișată și harta domeniului. 

Grădinița pe schiuri

Pe lângă serviciile de instructaj profesionale, cu un concept nou și care le oferă părinților ocazia să ia o gură de aer proaspăt pe pârtie, Buscat Academy a dat startul Grădiniței pe schiuri! Nu e o idee nouă pentru lume, însă e un concept nou pentru pârtiile din împrejurimile Clujului. 

Școala este o idee inedită prin care copiii pot socializa și se pot distra în timp ce învață să schieze într-un mediu supravegheat și controlat. În plus, grădinița le dă ocazia părinților să se bucure de o oră pe pârtie doar pentru ei. 

buscat academy 9

Așadar, pentru copiii cu vârste cuprinse între 3 și 6 ani, grădinița e deschisă în fiecare weekend între orele 10:00-15:00, iar prețul unei ore este de 50 de lei, mult redus față de o oră privată de schi. 

Accesul la grădiniță este interzis adulților, iar copiii sunt asistați pe tot parcursul școlii de către educatorii care se asigură că toți copiii se distrează la primul contact cu zăpada, și, bineînțeles, sunt în siguranță. 

Mai multe despre Buscat Academy, dar și despre Grădinița pe schiuri găsești pe paginile de Facebook sau Instagram.