Global Village in Iulius Parc

de | | 2 Minute

GLOBAL VILLAGE ÎN IULIUS PARC

 O INCURSIUNE MULTICULTURALĂ ÎN 26 DE ŢĂRI

AIESEC Cluj-Napoca şi Iulius Mall lansează o invitaţie multiculturală către toţi cei care vor să descopere tradiţiile şi specificul altor ţări. Vizitatorii Iulius Parc vor parcurge o călătorie simultană printre culturile a 26 de state de pe întreg mapamondul.

Vineri, 24 iulie 2015, de la ora 17.00, Iulius Parc îmbracă hainele unui Global Village. La această ediţie, peste 70 de studenţi vor conduce publicul în cea mai interesantă incursiune multiculturală, fiind ambasadori pentru o zi ai ţărilor din care provin. Vizitatorii vor putea descoperi frânturi din 26 de culturi din întreaga lume, printre care: Azerbaijan, Egipt, Pakistan, Grecia, Cehia, Malaezia, Mexic, Thailanda, India, Franța, Iran, Serbia, Rusia, Maroc, Turcia şi Hong Kong. Tinerii îşi vor prezenta ţările natale prin obiceiurile reprezentative, muzica şi dansurile specifice, dar şi prin mâncărurile tradiţionale.

În cadrul evenimentului va exista Youth Zone, un spaţiu în care se vor desfăşura activităţi antrenante şi interesante. Agenda Global Village este îmbogăţită şi cu demonstraţii de dans oferite de trupa Fiesta Cubana, membrii acesteia invitând şi publicul să se mişte pe ritmurile exotice şi să simtă buna dispoziţie. De asemenea, cei prezenţi vor avea ocazia unică de a încerca un tatuaj cu Hena, specific culturilor orientale. Invitaţia la multiculturalitate este lansată tuturor celor dornici să petreacă o seară aparte, în compania a peste 70 de studenţi care îi vor însoţi în 26 de ţări fascinante.

Global Village este organizat de AIESEC, cea mai mare asociaţie internaţională de tineri din lume. Este un eveniment menit să promoveze multiculturalismul, diversitatea şi să înlăture orice stereotipuri. La fiecare nouă ediţie se încearcă diversificarea activităților şi implicarea activă a comunității locale, astfel încât studenţii veniţi prin programele de formare educaţională să interacționeze cu români și să beneficieze de un schimb de experienţă.