Glia Center – cursuri de calificare, specializare si perfectionare

de | | 2 Minute

Glia Center

Sunteti in cautarea unui loc de munca dar cautarile sunt fara succes? Va doriti sa va specializati intr-un anumit domeniu de activitate? Pentru toate acestea, o solutie buna este urmarea unui curs de calificare sau perfectionare, in cadrul caruia veti invata o multime de lucruri noi si veti avea o sansa in plus la angajare.

Glia Center este o firma ce ofera cursuri autorizate de calificare, specializare si perfectionare pentru adulti. Cu ajutorul cursurilor oferite de Glia Center veti dobandi cunostinte si abilitati practice, care va vor ajuta sa obtineti cu succes un loc de munca sau sa va perfectionati intr-un anumit domeniu.

Cursurile oferite de Glia Center sunt sustinute de o echipa foarte bine pregatita, care include lectori specializati si experimentati.

Daca va doriti sa anticipati schimbarile de pe piata muncii si sa fiti cu un pas inaintea celorlalti, daca recunoasteti ca informatiile specializate si abilitatile practice pot face diferenta la locul de munca si în afaceri, atunci Glia Center te poate ajuta.

Incepand cu luna septembrie 2013, Glia Center va asteapta la noile cursuri organizate pe mai multe domenii:
Securitate si sanatate in munca, Situatii de urgenta, Resurse umane.

V-am convins de lucrurile benefice pe care vi le poate aduce un curs organizat de Glia Center? Aici gasiti cursurile organizate de Glia Center. si toate informatiile legate de inscriere.

Pentru mai multe detalii contactati:

Organizator curs
Amara Gaga
0747-665013
[email protected]
Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutățile,evenimentele din Cluj, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook