Ghid Local începe promovarea obiectivelor turistice din Oradea

de | | 3 Minute

Ghid Local începe promovarea obiectivelor turistice din Oradea

După atenția acordată obiectivelor turistice din Cluj sau Cetății Devei, Ghid Local începe promovarea obiectivelor turistice din Oradea – unul dintre cele mai frumoase orașe din România. 

Imaginați-vă că intrați în Casa Darvas – La Roche din Oradea, telefonul vostru vă anunță că vă aflați într-o clădire istorică, iar la o simplă apăsare se derulează o înregistrare audio care vă introduce în istoria locului. Acum acest lucru este posibil pentru toți deținătorii de TOP CITY CARD sau BCR CITY CARD, ca urmare a lansării francizei Ghid Local în Oradea!

Ghid Local, împreună cu Fundația de Protejare a Monumentelor Istorice din județul Bihor și cu sprijinul BCR, au făcut posibile cele menționate anterior. Ieri, 2 noiembrie 2016, a avut loc la Oradea conferința de presă în cadrul căreia s-a prezentat, verbal și vizual, planul de promovare al obiectivelor turistice din Oradea, dar și din țară. 

Primele obiective turistice din Oradea promovate de Ghid Local

Primele clădiri din Oradea promovate prin intermediul aplicației Top City Card – Guide sunt: Casa Darvas-La Roche, unde a avut loc și conferința, Turnul Primăriei și Sinagoga Neologă Zion. Așadar, toți deținătorii de Top City Card sau BCR City Card se pot bucura de cele de mai sus începând cu ziua de astăzi, 3 noiembrie 2016. De asemenea, cine vrea să achiziționeze un Top City Card, o va putea face începând cu ziua de marți, 8 noiembrie 2016, de la oricare dintre cele trei obiective turistice orădene. Costul unui astfel de card este de 60 de lei, acesta fiind valabil pe viață.

Pe lângă beneficiile aduse de aplicația gratuită, deținătorii cardului au parte de reduceri sau gratuități la toți partenerii din cadrul proiectului City Card, atât din Oradea, cât și din întreaga țară. La nivel național, deținătorii de City Card se pot bucura de diverse beneficii la aproximativ 400 de parteneri! De astfel de reduceri se vor bucura inclusiv la vizitarea celor trei monumente istorice din Oradea. Vezi care sunt partenerii City Card din toată țara apăsând AICI

Ghid Local începe promovarea obiectivelor turistice din Oradea 
(foto: Casa Darvas – La Roche)

Top City Card

Top City Card este un card de recomandări turistice, culturale și comerciale, prin intermediul căruia deținătorii acestuia pot beneficia de numeroase reduceri și gratuități la sute de parteneri din toată țara, precum și de ghidaj gratuit la obiective de interes. Cardul, alături de aplicația Top City Card – Guide (iOS, Android), îndeplinește în mod inedit trei funcții:

  • recomandări locuri deosebite
  • beneficii city card (reduceri și gratuități)
  • ghidaj turistic (imagini, text & audio)

Le mulțumim tuturor celor prezenți la acest eveniment important și celor care ne-au făcut cunoscut planul de promovare a obiectivelor turistice: doamnei Angela Lupșea, director executiv al Fundaţiei pentru Protejarea Monumentelor Istorice din județul Bihor, care ne-a vorbit despre importanța promovării obiectivelor turistice și a instituțiilor culturale și avantajul pe care acest proiect îl aduce pentru locațiile: Casa Darvas-La Roche, Sinagoga Neologă Zion și Turnul Primăriei din Oradea; Sergiu Penciu, reprezentant BCR, care ne-a vorbit despre implicarea Băncii Comerciale Române în acest proiect; Adela Crișan, reprezentant franciza Ghid Local și Alexandru Ion, coordonator Ghid Local Oradea.

*Puteți urmări în videoul de mai jos modul de funcționare al aplicației, în urma implementării proiectului la Muzeul de Artă din Cluj-Napoca. De menționat este faptul că la nivel național, proiectul City Card, fiind dezvoltat alături de BCR, înglobează un număr de peste 140.000 de deținători de carduri la ora actuală. Sunt oameni care au posibilitatea de a descoperi frumusețile unui oraș precum Oradea într-un mod interactiv și dinamic. Citiți mai multe despre CITY CARD AICI.

 

Ghid Local și conceptele de promovare propuse

Pe lângă aplicația inedită prezentată odată cu începerea promovării celor trei obiective turistice din Oradea, Ghid Local își propune să vină în întâmpinarea orădenilor, precum și a turiștilor cu o serie de concepte strategice de promovare a celor mai deosebite locuri din oraș și județ. 
  • Revista City Guide Oradea – tipărită în peste 5000 de exemplare, o dată la două luni, și oferită în mod gratuit localnicilor și turiștilor
  • Harta tipărită a orașului – peste 5000 de exemplare, o dată la două luni, distribuită și ea în mod gratuit celor interesați
  • Top City Card și aplicația Top City Card – Guide (iOS, Android)
  • Platforma online Ghid Local Oradea și pagina de Facebook Ghid Local Oradea

Ghid Local începe promovarea obiectivelor turistice din Oradea