Alătură-te și tu francizei naționale Ghid Local

de | | 4 Minute

Ghid Local – un business despre și pentru orașul tău

Update 17.05.2017: Taxa de franciză este deductibilă în cadrul programului de finanțare Start-Up Nation România. 

Ghid Local s-a dezvoltat inițial ca proiect clujean, începând din anul 2012, sub denumirea de Cluj.com. După doar un an de existență, a câștigat premiul pentru „Cel mai bun site de prezentare al unui oraș din România” în cadrul TeCOMM. Proiectul s-a dezvoltat continuu și a devenit în scurt timp mai mult decât un simplu site. Pe lângă platforma online, actualul proiect Ghid Local include o serie de concepte strategice de promovare.

Website

Site-ul Cluj.com, precum și mai recentele Ghid Local Oradea și Ghid Local Brașov, reprezintă o sursă informațională complexă pentru cei care locuiesc în oraş, cât şi pentru cei care doresc să îl viziteze. Site-ul este structurat pe mai multe categorii utile. Dintre acestea putem aminti: Evenimente, De Văzut, De Făcut, Cultural, Cazare în Cluj, Business, Mâncare, Servicii diverse, Locuri de muncă etc. De asemenea, platforma online găzduiește și o serie de rubrici speciale și inedite, aflate în continuă dezvoltare, dintre care amintim seria „La doi pași de Cluj / Oradea”, ,,Artistul altfel”, ,,Curțile interioare”, ,,Porți urbane”, ,,Clădirile orașului”, ,,Recomandări în Cluj”, etc.

Franciza Ghid Local

Revista bilingvă City Guide

Revista City Guide este tipărită în peste 5000 de exemplare, cu apariție din două în două luni. Este distribuită în mod gratuit turiștilor și localnicilor la puncte strategice din oraș (centre de informare turistică, restaurante, hoteluri, cafenele, etc).

Franciza Ghid Local

City Card și aplicație

Top City Card este un card de recomandări turistice, culturale și comerciale, prin intermediul căruia deținătorii acestuia pot beneficia de numeroase reduceri și gratuități la sute de parteneri din toată țara, precum și de ghidaj gratuit la obiective de interes. Cardul, alături de aplicația Top City Card – Guide (iOS, Android), îndeplinește în mod inedit trei funcții: recomandări locuri deosebite – beneficii city card (reduceri și gratuități) – ghidaj turistic. Prin această inițiativă, BCR alături de Top City Card doresc să resusciteze turismul intern. Cardurile, fiind dezvoltate la nivel național, vin ca un îndemn către români să călătorească mai mult prin țară, să conștientizeze că avem toate aceste locuri deosebite și frumoase, fie că sunt comerciale, fie că sunt cultural-turistice, și să le descopere în mod direct.

city card franciza iulie 2017

 

Hărți locale personalizate

Harta personalizată a orașului este, la rândul ei, tipărită în peste 5000 de exemplare / 2 luni. Este distribuită alături de revista City Guide sau individual, în mod gratuit, turiștilor și localnicilor la puncte strategice din oraș (centre de informare turistică, restaurante, hoteluri, cafenele, etc).

harta franciza iulie 2017

 Comunitate online

Conceptelor de mai sus, li se adaugă și o comunitate online în rețelele de socializare, cu peste 108.000 de aprecieri pe pagina Cluj.com – Ghid Local și cu peste 20.000 de aprecieri pe pagina Ghid Local Oradea și peste 4000 de aprecieri pe pagina Ghid Local Brașov.

Franciza Ghid Local

Pe lângă impactul social, cultural și turistic pe care proiectul îl are la nivel urban și comunitar, Ghid Local asigură un model de business strategic, cu un potențial enorm de dezvoltare datorită strategiilor de abordare a mediului local de afaceri, branduri și proiecte locale.

Oradea este un oraș minunat! Am fost de această părere încă din copilăria mea când hoinăream pe străzile acestuia. În ultimii ani, Oradea s-a dezvoltat foarte frumos, iar eu am crescut odată cu ea. Inspirat de aceste lucruri, am decis să promovez orașul pentru ca orădenii și turiștii care ne vizitează să-i cunoască fascinanta poveste. Prin intermediul Ghid Local și alături de o echipă dedicată, am reușit să construim un proiect menit să spună povestea oraşului într-un mod mai inedit şi mai complex, astfel ca toată lumea să descopere Oradea și să o vadă așa cum o vedem noi, frumoasă”. Alexandru I – Responsabil franciza Oradea/Bihor

Primul oraș care s-a alăturat francizei Ghid Local, după Cluj-Napoca, este Oradea – în anul 2016. După doar un an de la implementarea strategiilor specifice francizei, Ghid Local Oradea se bucură deja de succes la nivel local.

Într-o primă fază a dezvoltării francizei, orașele vizate pentru extinderea proiectului Ghid Local sunt următoarele:

  • Timișoara
  • Sibiu
  • Brașov
  • Iași
  • București

Căutăm antreprenori care deja sunt sau își doresc să fie implicați într-un astfel de business și care vor cu adevărat să descopere un oraș văzut altfel, cu alți ochi, din alte perspective.

Ai spirit antreprenorial? Vrei să inițiezi un proiect cu impact social, cultural și turistic? Fii tu cel care aduce Ghidul Local în orașul tău! Pentru detalii ne puteți contacta la numărul de telefon +40 752 110 109 sau puteți completa formularul de mai jos:

DA, doresc mai multe informatii despre franciza Ghid Local!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Franciza Ghid Local