Gala UFT 2014

de | | 2 Minute

Gala UFT 2014

Vineri, 7 noiembrie 2014 a avut loc cea mai tare Gala de Arte Martiale in Cusca din Romania – Ultimate Fighting Tournament 2014. In fata unui public de peste 1500 de persoane sportivii au facut un show extraordinar.
Meciurile de Karate, Kickbox si MMA au incantat publicul numeros, care a avut parte de meciuri profesioniste de cel mai inalt nivel. Au fost KO-uri, TKO-uri, finalizari spectaculoase realizate de sportivi bine pregatiti pentru o competitie de cel mai inalt nivel.

Cele mai importante meciuri au fost:
MainEventul de Kickbox, unde Flavius Boiciuc de la Pretorienii Deva a castigat in fata lui Dorin Stan de la Centrul de Arte Martiale Tengu Cluj Napoca dupa 4 reprize, la puncte.
Parerea Promotorului Haidu Sebastian-Ioan este ca a fost unul dintre cele mai frumoase si echilibrate meciuri care se putea termina egal deoarece ambii sportivi au avut puncte forte si au aratat ca sunt la cel mai inalt nivel! De aceea Haidu Sebastian propune sportivilor revansa lui Dorin in fata lui Flavius, pentru ca lucrurile sa poata fi transate in ceea ce va fi ‘un meci pe viata si pe moarte!’

MainEventul meciurilor de MMA a fost la fel de spectaculos, Maris Ciprian sportivul clubului MMA Transilvania a castigat in fata lui Virgil Munteanu de la Fight Academy Pitesti dupa un meci plin de emotii si lovituri spectaculoase! Maris Ciprian castiga astfel 2 meciuri foarte grele in decursul a 5 zile, ambele in fata unor sportivi foarte experimentati! Maris Ciprian confirma ca este la ora actuala cel mai bine pregatit sportiv la categoria -65 de kg. Munteanu a cerut expres Promotorului revansa in fata lui Maris Ciprian in urmatoarele evenimente UFT!

Gala UFT 2014 a fost cel mai spectaculos eveniment de Arte Martiale in Cusca, fiind Gala unde publicul a putu uramari cei mai buni sportivi de Kickbox si MMA din Romania!
Multumim Sponsorului Principal EBS an NTT Data Company, Fabrica de Poker si Monaco Club. Multumim Cluburilor participante si Sportivilor pentru prestatia impecabila!