Fotbalul feminin românesc va fi premiat de UEFA

de | | < 1 Minute

Fotbalul feminin românesc va fi premiat de UEFA

Federația Română de Fotbal va primi pe 16 septembrie 2016, la Cluj-Napoca, premiul Comisiei HatTrick a UEFA pentru proiectul „Fotbal și feminitate”, care a contribuit la dezvoltarea fotbalului feminin românesc.

În cadrul ceremoniei care va avea loc pe 16 septembrie, de la ora 10:30, în sala Toscanini a Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca, forul continental va acorda distincția prestigioasă pentru reușitele Federației Române de Fotbal în dezvoltarea fotbalului feminin.

Președintele comisiei HatTrick a UEFA, Alan Hansen, însoțit de Emily Shaw, manager pentru dezvoltarea fotbalului feminin în cadrul UEFA, îi va înmâna trofeul lui Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal. Proiectul Fotbal și feminitate va fi prezentat de Alin Cioban, președintele Comisiei de Fotbal Feminin FRF și membru în Comitetul Executiv al Federației.

Înaintea ceremoniei, de la ora 8:45, la baza sportivă Unirea din Cluj-Napoca, invitații speciali vor participa la deschiderea unei competiții din cadrul aceluiași proiect, „Fotbal și feminitate”.

Mai multe informații despre proiect aici.