Am fost la Panic Room si am evadat!
In urma experientei Panic Room si a entuziasmului care te face sa impartasesti cu altii ce ai descoperit si prin ce ai trecut, am constientizat ca, de fapt, multi clujeni nu stiu cu adevarat cate oportunitati inedite de petrecere a timpului liber ne ofera acest oras.
Panic Room este una dintre ele. Ce inseamna Panic Room?
Pe scurt: e un joc real de evadare (de tip room escape), in care ai la dispozitie 60 de minute pentru a evada dintr-o ,,camera a terorii”, pe baza indiciilor gasite in camera si a rezolvarii unor puzzle-uri.
Marturisim ca ne-am pornit inspre Panic Room ca intr-o zi de vineri, dupa programul de lucru: obositi si fara chef. Tot de la oboseala, pe drum si pe cand am ajuns acolo ne-a cuprins un val de rasete. Eram 5 oameni binedispusi, dar obositi si fara chef. Planuiam, mai mult sau mai putin in gluma, sa intram in camera si sa ne relaxam si sa povestim vreo ora.
Era pentru prima data cand incercam un astfel de joc si, pentru primele 15 minute, mai mult ne-am invartit confuzi prin camera incercand sa ne dam seama ce facem noi de fapt acolo. Am gasit si primele indicii, au aparut si primele intrebari, primele curiozitati, primele frustrari.
Fara sa ne dam seama, in scurt timp, devenisem in mod real implicati in joc. Panic Room are darul de a te face sa uiti de lumea de afara, cu grijile si bucuriile ei. Pentru 60 de minute, devii un prizonier veritabil – dar nu intr-un mod horror, cat un prizonier al puzzle-urilor mentale, al curiozitatii, al dorintei de a deslusi secretul si de a rezolva problema.
Te simti ca un mic Sherlock Holmes, iar energia pe care o primesti de la ceilalti membri ai echipei tale e ca un imbold sa continui sa cauti, sa descoperi, sa pui totul cap la cap.
E o senzatie extraordinara cand simti ca mai e putin, inca putin, si ai descoperit calea de evadare! Acum, la final, iti dai seama cat de utile au fost toate acele intrebari carora le-ati dat glas in primele 15 minute. Erau intrebarile bune, iar acum primesti si raspunsurile.
Munca in echipa e un element cheie in Panic Room, iar daca nu excelati la asta, e un motiv in plus sa acceptati provocarea – cu siguranta experienta va contribui la imbunatatirea comunicarii si a eficientei unui grup.
Am reusit sa scapam din Panic Room, la timp! Cu 3 minute ramase pe monitorul de countdown, invarteam de zor cheia in usa…
Mai puteti testa actuala varianta a jocului si a scenariului din Panic Room doar pentru putin timp! Curand se va lansa o noua varianta: un alt decor, un alt scenariu, o alta poveste, alte indicii – dar aceeasi provocare: tu poti evada in 60 de minute?
Date de contact, pentru cei dornici sa incerce ceva inedit in Cluj:
Se participa la joc doar pe baza de rezervare: telefonic, online, sau prin e-mail.
Tel.: 075 507 666 4
Email: [email protected]
Website: http://panicroom.ro