Ai o flotă de minim 10 vehicule? Vezi cum poți salva 10.000 de lei în fiecare an

de | | 2 Minute

Ai o flotă de minim 10 vehicule?

Organizarea în cadrul unei flote auto poate fi o sarcină dificilă chiar și pentru cei mai experimentați manageri de flotă. Fără un sistem de monitorizare GPS eficient, anumite responsabilități ale managerilor pot fi imposibil de dus la bun sfârșit.

Pe lângă asigurarea bunului mers al lucrurilor, reducerea costurilor și economisirea banilor reprezintă obiective principale în managementul de flotă. Deși acest lucru pare imposibil, sistemul de monitorizare GPS de la Alarma.ro face posibilă atât buna administrare a flotei auto, cât și reducerea costurilor. Află chiar acum câți bani poți economisi, folosind noul instrument Alarma.ro – calculator auto consum.

Consum redus de carburant

Printre cele mai ridicate costuri într-o flotă auto se numără costurile cu carburantul. De multe ori, aceste costuri mari sunt cauzate de consumul excesiv nejustificat sau de furt. Aceste probleme pot fi identificate și remediate ușor, cu ajutorul sistemului de monitorizare GPS de la Alarma.ro. Acest sistem îți oferă posibilitatea de a planifica rutele, pentru a nu parcurge inutil kilometri în plus, semnalează furturile de carburant și îți prezintă situația reală a consumului în cifre, prin intermediul rapoartelor digitale.

Pentru vehiculele de mari dimensiuni, Alarma.ro vine cu o completare a sistemului de monitorizare, sonda litrometrică, dispozitiv care măsoară cu precizie nivelul combustibilului din rezervor. De asemenea, cu ajutorul sondei litrometrice sunt semnalate rapid scăderile bruște de carburant și astfel furturile pot fi eliminate.

Îmbunătățirea stilului de condus a șoferilor

Șoferii auto au uneori tendința de a manifesta un stil de șofat agresiv, fapt care atrage după sine o creștere a consumului de combustibil, dar și uzura prematură a vehiculelor. Cu sistemul de monitorizare GPS de la Alarma.ro, peste 54% dintre șoferii de flotă și-au îmbunătățit considerabil stilul de condus. Acest lucru scade considerabil costurile cu mentenanța vehiculelor și riscul de accident.

Datorită faptului că șoferii vor fi monitorizați permanent de Alarma.ro, aceștia nu vor putea parcurge kilometri în interes personal cu mașina de serviciu. Rapoartele digitale generate de sistemul de monitorizare GPS îți oferă informații complete despre rutele parcurse de șoferi, despre comportamentul acestora, despre consum și multe altele.

Prin alegerea sistemului de monitorizare GPS de la Alarma.ro, clienții declară că au realizat economii între 20 și 30% în ceea ce privește costurile cu carburantul. Luând în considerare toți factorii care contribuie la creșterea sau reducerea costurilor, la o simplă estimare aflăm că la o flotă de doar 10 mașini pot fi salvați 10000 de lei în fiecare an! Tu câți bani poți economisi cu Alarma.ro? Află chiar acum, folosind noul instrument – calculator consum auto!


Articol publicitar
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți în domeniu, urmărește rubrica specială SAS Grup – Alarma.ro