Fii strălucitoare cu bijuteriile Chic!

de | | 3 Minute

Fii strălucitoare cu bijuteriile Chic!

Și în 2017 bijuteriile rămân „prietenele” de nădejde ale tale. În funcţie de inelele, cerceii sau lănţişorul pe care le porți, cei din jur îți pot ghici personalitatea. Un lucru e clar, indiferent de personalitate, orice femeie vrea să fie frumoasă, elegantă şi rafinată, iar la asta contribuie şi bijuteriile. E foarte important când alegi o bijuterie să o faci și în funcție de momentul zilei si de ocazia la care o vei purta.

Chic Bijoux a pregătit pentru noul an o gamă variată de bijuterii, care se vor ,,asorta” perfect cu tine.

fii strălucitoare cu bijuteriile chic (1)

​Chic Bijoux Gallery

Magazinul nostru ​din Piața Muzeului e unicul loc din Cluj-Napoca în care bijuteriile de autor se armonizează cu creațiile din pietre semiprețioase, cu cele din argint cu cristale Swarovski sau placate cu aur. Fiecare bijuterie este creată pentru a corespunde în detalii minuțioase preferințelor și personalității celor care le poartă.

Nu e un simplu magazin de unde achiziționezi un accesoriu, e o galerie în care ești consiliat cum să alegi bijuteria care se armonizează cu personalitatea ta. Aici găsești întotdeauna cadoul perfect.

fii strălucitoare cu bijuteriile chic (3)

O vizită la Chic Bijoux Gallery te ajută să faci distincția între un accesoriu banal și o bijuterie – operă de artă în miniatură. Chic Bijoux Gallery înseamnă curajul de a purta o bijuterie cu stil.

Te așteptăm în galerie să îți spunem pe larg povestea noastră!

fii strălucitoare cu bijuteriile chic (1)

Chic Bijoux Polus

La standul Chic Bijoux din VIVO Cluj-Napoca găsești bijuterii aduse din diverse colțuri ale globului, care inspiră, încântă privirea și te poartă printre culturi și infinite stiluri.

Fie că optezi pentru strălucirea cristalelor Swarovski, pentru înnobilarea cu bijuterii placate cu aur sau pentru frumusețea pietrelor semiprețioase la Chic Bijoux ai de unde alege.

​Vrei să faci un cadou pentru o persoană dragă sufletului sau să îți accesorizezi propria ținută, Chic Bijoux este locul perfect.

fii strălucitoare cu bijuteriile chic (5)

Bijuterii din argint cu cristale Swarovski, placate cu aur, bijuterii din argint din Israel, brățări și charmuri Soufeel…toate le găsești la standul Chic Bijoux. Magia bijuteriilor chic e împachetată atent în cutiuțe și însoțită de certificatele de autenticitate și garanție a produselor.

În plus începând cu această săptămână achiziționarea unei bijuterii în valoare de 50 de lei din magazinele noastre îți aduce cadou un cartonaș de fidelizare. Apoi de fiecare dată când vei reveni la noi și vei cumpăra ceva de peste 50 de lei va fi ștampilată câte o căsuță de pe cartonaș. Când ai toate cele 5 căsuțe ștampilate beneficiezi automat de 50 de lei cadou, cu care vei putea cumpăra orice din magazinele noastre.

fii strălucitoare cu bijuteriile chic (6)

fii strălucitoare cu bijuteriile chic (4)