Fii în ton cu primăvara pe terasa de la Brisas!

de | | 2 Minute

Fii în ton cu primăvara pe terasa de la Brisas!

Una dintre cele mai frumoase terase, unde ai putea să-ți bei cafeaua de dimineață sau să servești prânzul acum în lunile de primăvară, este terasa de pe strada Napoca nr. 9. Pe terasa restaurantului Brisas poți să te bucuri de priveliștea pe care o ai asupra străzii Napoca al cărei nume te duce în urmă multe sute de ani. De fapt, în restaurantul Brisas prezentul evocă timpuri glorioase, foarte îndepărtate ale orașului. În clădirea de la nr. 9 există un fragment din zidul cetății Minicipiului Napoca Aelium, ridicat în timpul împăratului Hadrian, descoperit accidental în timpul unor săpături de la subsol.

brisas restaurante cluj

De aceea, Brisas este întotdeauna o alegere inteligentă pentru cei care doresc să servească masa într-un loc plin de farmec. Preparatele sunt și ele la înălțime.

Ai avantajul de a alege dintr-un meniu variat. Mâncarea este gustoasă și pregătită din preparate proaspete. Clienții fideli sunt îndrăgostiți îndeosebi de ciorba a la grec și ciorba rădăuțeană, de preparatele pe bază de carne de pui și curcan.

Brise III

Meniul restaurantului satisface toate gusturile. Este deja cunoscut, cine intră la Brisas revine și a doua oară. Pentru aceste zile frumoase de primăvară, una din recomandările restaurantului este un desert savuros gătit după o rețetă a casei, și anume cheese cake. Cheese cake-ul nu conține deloc făină. Este preparat din cremă de brânză și biscuiți. Să-l servești cu fructe de pădure pe terasa Brisas înseamnă să te bucuri de dulcile arome ale primăverii.

De asemenea, situat în centrul orașului, restaurantul Brisas este locația perfectă pentru a sărbători evenimentele importante din viața ta alături de cei dragi. Ambianța plăcută, personalul amabil, preparatele gustoase sunt „ingredientele” unei petreceri reușite.

Brisas Eveniment

 

Imagini: Brisas Food.