Fii activ, pentru a te simți bine, la Corner Biliard!

de | | 2 Minute

Fii activ, pentru a te simți bine, la Corner Biliard!

Cauți un local care să-ți ofere un mod interesant de a-ți petrece timpul? Vrei să-ți aduci și prieteni pentru ca să vă relaxați împreună într-un mod plăcut? Corner Biliard & Snooker este genul acela de local, unde îți poți strânge prietenii, pentru o după-masă sau seară reconfortantă.

Situat în cartierul Mărăști (str. Iazului 21, colt cu str. București), Corner Biliard & Snooker vă pune la dispoziție mese profesioniste de biliard, servire bună, și un loc amenajat unde vă puteți simți excelent la o partidă de Darts!

Deși este situat în unul din cartierele Clujului și nu în centru, clienții fideli apreciază șansa care ți se oferă, să faci ceva activ pentru a te simți bine, și străbat întregul oraș indiferent de distanța ce trebuie parcursă.

partidă de ping pong corner biliard cluj 3

De obicei cei care intră în Corner Biliard & Snooker, lasă undeva la intrare stresul de zi cu zi. La o bere sau un cidru cu prietenii, dezbat cele mai tari faze vizionate la campionatele de biliard. Iar de la dezbateri la o partidă de biliard nu este decât un pas. În sala special amenajată cu mese profesioniste, timpul zboară foarte repede, iar după patru-cinci partide de biliard, învingătorul își sărbătorește succesul. Este o atmosferă de voie bună.

În sala de darts, amenajată cu tot ce le trebuie jucătorilor, atmosfera este și mai antrenantă. Fiecare jucător are un grup de susținători, iar, atunci când se pregătește să tragă la țintă, unii îi țin pumnii, iar alții strigă cuvinte de încurajare.

Corner Biliard and Snooker

În vară, în barul localului, iubitorii de darts au făcut pronosticuri privind campionatul național de darts desfășurat la Cluj, unde s-au întrecut cei mai buni 48 de țintași și cele mai bune 16 țintașe din România. Emoțiile au fost mari. Dar, bucurie mare, clujeanul Adrian Frim, a devenit campionul național la darts pentru al treilea an consecutiv. Deja unele tehnici „furate” de la cei mai buni țintași au fost puse în aplicare la Corner Biliard & Snooker, în sala de darts.

Atmosfera prietenoasă, prețurile decente și sala dotată pentru darts și biliard continuă să adune oamenii, dornici de a se relaxa într-un mod activ, la Corner Biliard & Snooker.

Caută o experiență diversă, la Corner Biliard!