Festivalier: caut cea mai bună mâncare

de | | 3 Minute

Festivalier: caut cea mai bună mâncare

Calitatea de festivalier, adică de om care frecventează festivalurile, presupune o serie de abilități deosebite. Prima ar fi cea de degustător: de experiențe muzicale, de licori aromate, de mâncăruri diverse. Un inițiat sau un cunoscător avansat poate spune că mâncarea este cea care face ca participarea la un festival să fie una reușită, sau cea mai fericită experiență pe care a trăit-o vreodată.

Orice fan al festivalurilor, după ce va savura o porție sănătoasă de muzică și se va acomoda cu atmosfera ,,din interior”, va simți brusc o dorință puternică de a se plimba printre corturile cu mâncare, ajutat și condus, de la sine înțeles, de mirosurile îmbietoare, irezistibile. În acest mod, festivalierul se va pomeni în cel mai idilic loc din perimetrul evenimentului, acolo unde fanteziile se amestecă și se omogenizează, acolo unde dorințele devin palpabile și se materializează chiar în fața ochilor uimiți, din care sclipirea fericirii se transferă spre obraji și zâmbet. Ce să mai vorbim de endorfine?!

Festivalier: caut cea mai bună mâncare

Căutând cea mai bună mâncare, un fan al festivalurilor va încerca negreșit un Tacos, un Burrito, o Quesadilla, sau un Fajitas. De ce? Răspunsul e simplu și ușor de ghicit. Nu e vorba că burgerii și-ar fi pierdut savoarea sau popularitatea, ci pur și simplu, la miezul nopții, după o sesiune aprigă de dans, un festivalier are nevoie de ceva exotic, picant, care să-i aline pofta nestăpânită de ceva bun.

Festivalier: caut cea mai bună mâncare

Un fan adevărat va veni negreșit și la un eveniment dedicat în exclusivitate mâncării. Asemeni unui vizitator într-un muzeu, festivalierul va lua la pas ,,galeria mâncărurilor” și va ajunge în fața standului cu mâncare mexicană. Aici, la POKKA, fanul va ceda celor mai gustoase ispite, preparate la foc iute și potrivite cu sosuri aromate homemade, astfel încât experiența culinară la un festival stradal al mâncării să fie una desăvârșită.

Unde mâncăm? 

Un fan al festivalurilor va avea încă un motiv întemeiat să se oprească în fața standului POKKA. Fiind deja un nume vestit în rândul gurmanzilor și un participant activ la toate festivalurile importante din Cluj, POKKA este cunoscută până la Bacău, iar aceste recomandări sunt cel mai bun agent de informare. Indiferent de domiciliul din buletin, festivalierul va ști unde poate mânca cele mai bune preparate. Este puțin probabil să existe vreun fan al festivalurilor care să nu fi încercat măcar o singură dată fie un Tacos, un Burrito, un Fajitas, fie Churros. Așadar, POKKA nu este doar un nume care se asociază cu mâncarea mexicană şi tex-mex, ci este un nume care devine familiar atunci când vorbim de festivalurile clujene.

Festivalier: caut cea mai bună mâncare

Dacă doriţi să verificaţi relatările noastre, e musai să treceţi pe la standul POKKA de la Street Food Festival sau Untold, sau şi mai exact la Food Court Iulius Mall, şi să alegeţi mâncarea mexicană care vă atrage cel mai mult.

P.S. Nu trebuie să fii neapărat festivalier ca să experimentezi arome noi. Dacă vrei să chemi mâncarea mexicană şi tex-mex la tine acasă sună la POKKA Delivery, 0755 076 552 sau comandă online.

Contact Pokka Cluj: 

Adresă: Iulius Mall, zona Food Court, Str. Alexandru Vaida Voevod, nr. 53B, Cluj-Napoca
Program: Luni – Duminică: 10.00 – 22.00
Telefon: +40745 005 969
Email: [email protected]

POKKA Delivery
Telefon: +40 755 076 552
Orar: Luni-Vineri: 10.00-22.30 | Sâmbătă-Duminică: 12.00-22.30

Facebook 
Website