Caz umanitar: o femeie de 38 de ani din Cluj are nevoie de ajutor URGENT

de | | 2 Minute

URGENT: o tânără femeie din Cluj are nevoie de ajutorul nostru în lupta cu leucemia

Problemele de sănătate pot să apară oricând – pe neașteptate, fără milă, fără preaviz. Într-o clipă, o viață obișnuită se poate transforma radical. O tânără femeie din Cluj, în vârstă de numai 38 de ani, se confruntă cu un diagnostic crunt: leucemie acută limfoblastică de tip B.

Fekete Gizella s-a născut în Turda, iar de-a lungul anilor și-a îndreptat atenția înspre educație, a devenit învățătoare și s-a dedicat trup și suflet copiilor. O femeie puternică și iubitoare, Gizella este genul de persoană care-i ajută mereu pe cei aflați în nevoie.

Un control de rutină i-a dat însă viața peste cap. În urma internării la Spitalul de Hematologie din Cluj-Napoca, a venit și diagnosticul: leucemie acută limfoblastică tip B. Timp de o săptămână, pe durata internării sale la Cluj, personalul și medicii Spitalului de Hematologie i-au oferit cel mai bun tratament disponibil și au îngrijit-o cu foarte multă atenție. Recomandarea medicilor, atât a celor din țară, cât și a celor din străinătate, a fost însă transferul imediat în Israel, la Spitalul Sheba, aflat lângă Tel Aviv. Este unul dintre spitalele care dispune de un tratament și investigații adecvate, care i-ar putea oferi Gizellei o șansă la viață.

După doar o săptămână, cu eforturi financiare imense, familia a reușit să o transfere în Israel. Aici, Gizella poate beneficia de tratamentul specific și de un transplant de măduvă necesar în acest caz.

Deși familia a încercat să acopere cât mai mult din contravaloarea tratamentului și transplantului, devine o luptă imposibil de dus solitar: mai lipsesc aprox. 350.000 de dolari.

Atât Gizella, cât și familia și prietenii ei, trec acum nu doar printr-o grea încercare emoțională, cât și printr-una financiară. Conlucrând împreună, însă, oamenii au puterea de a schimba radical cursul unei vieți. 

Așadar, cei care doresc să facă o diferență și să acorde sprijin financiar, pot face acest lucru depunând orice sumă în următoarele conturi bancare:

  • EURO: RO39BTRLEURCRT0203758001
  • RON: RO89BTRLRONCRT0203758001
  • Titularul contului este Majthenyi Ingber Eniko. 

Menționăm faptul că toate actele medicale și dovada costurilor de spitalizare există, au ajuns la redacție. Cazul este unul real și cât se poate de urgent. Pentru orice întrebări, ne puteți scrie pe adresa redacției și vă vom direcționa înspre persoanele în măsură să vă ofere detalii » [email protected]