Famous Art Photo Booth, premieră în România

de | | 4 Minute

Famous Art Photo Booth, premieră în România

Famous Dance binecunoscuta companie clujeană de teatru gestual, acrobație și jonglerie, care aduce publicului, pe cele mai inedite și neconvenționale scene, spectacole aflate la granița dintre real și imaginar, și-a schimbat numele în Famous Art.

Acest nume reflectă mult mai bine munca și creativitatea celor de la Famous. Producători de zâmbete și creatori de concepte noi de divertisment aceștia reușesc cu succes să impresioneze constant spectatorii de diferite vârste.

„Vreau sa fim un exemplu de <<așa DA>> pentru tinerii ce pleacă din țară”

Prin comparație, rafinamentul imaginii și calitatea divertismentului marca Famous Art atinge standardele entertainment-ului țărilor înalt dezvoltate.

“Vreau să ajungem de ce nu, un mic Cirque Du Soleil de România, vreau sa fim un exemplu de <<așa DA>> pentru tinerii ce pleacă din țară, vreau să ducem conceptual de Famous Art la stadiul de ACADEMIE DE SPECTACOLE, locul unde tinerii cu diferite înclinații artistice să găsească locul potrivit, unde să îmbine un hobby cu un job” afirmă managerul general al companiei Famous Art Cezar Lungu.

Famous Art Photo Booth

În această idee a fost conceput proiectul Famous Art Photo Booth, o adevărată premieră în România.

Famous Art Photo Booth vine dintr-o colecție a trecutului, un pic prăfuit pe ici-colo, cu un geamantan plin de amintiri și cu acel stil clasic care inspiră admirație față de latura simplistă, dar elegantă a lucrurilor. Prin urmare marele nostru erou, apare în rolul unui aparat foto clasic cu burduf, blits și trepied care este însoțit de un personaj oaspete din perioada pozelor alb-negru și filmelor mute.

Famous Art Photo Booth.jpg fata 1

Ca orice altă creație de artă, până să se ajungă la forma lui finală armonioasă, s-au rânduit zile și nopți de măsurări, șlefuiri, inventări de mecanisme și ansamblare. Proiectul a pornit de la zero – fiecare element, fiecare unghi și ornament au fost reflectate din dorința de a pune pe picioare o adevărată ”capodoperă”.

Famous Art Photo Booth 1

Astfel Famous Art Photo Booth capătă titulul de unicul din România care poate fi numit cu adevărat interactiv, întrucât are trăsături distincte printr-un spectacol al cărui regizor este tânărul fotograf Alex Streinu (https://www.facebook.com/AlexStreinuPhotography?fref=ts) ce reușește cu mare talent să capteze interesul publicului. Glumițele și ghidușiile bine dozate, farmecul și prestanța sa, fac ca experiența publicului să fie una memorabilă.

Famous Art Photo Booth este un fenomen nou care combină într-un mod inedit lumea digitală cu o experiență unică, cea a trăirii unui Deja Vu adus tocmai din 1800. Doritorii de a face poze instant, au parte de multă voie bună și o experiență de neuitat alături de prieteni și cei dragi.

Famous Art Photo Booth. scari

Public mulțumit, uimit și zâmbet la puterea a doua

Pentru o mai bună înțelegere a conceptului Famous Art Photo Booth vă prezentăm un mini-interviu cu Cezar Lungu, managerul general Famous Art.

Rep: Ce înseamnă mai exact „photo booth ”? 

C.L.: Este un cuvânt împrumutat din limba engleză în traducere mot-a-mot: cabină fotografică.

Rep: De ce photobooth-ul vostru e mai cu moț decât celelalte de pe piață?

C.L.: Design-ul este diferit – se identifică după caracteristicile : unic, inedit, altfel. Dar cuvântul de bază ce caracterizează design-ul photobooth-ului nostru este antic.. Este cu adevărat interactiv – iar aici nu vorbim de faptul că publicul beneficiază de propsuri personalizate pe fiecare eveniment în parte, sau că background-ul fotografiei are grafică special creată pentru o anumită tematică, ci vorbim mai mult despre servicii asistate, ridicate la un alt nivel. Photobooth-ul nostru este însoțit în permanență de un personaj, rupt din perioada pozelor alb-negru și a filmelor mute, marca Famous Art.

Rep: Cât de repede ajung fotografiile la public?

C.L.: Pozele sunt făcute instant și au o calitate fotografică de invidiat, în ciuda aparențelor unui aparat foto ce datează din 1800. Acesta poartă în interior o tehnologie de ultimă oră care oferă publicului fotografiile în maxim 7 secunde, ce devin apoi amintiri cu o garanție de 100 de ani. Fotografiile pot fi editate automat printr-un program profesional și încărcate direct pe rețelele de socializare.

Rep: Cum și unde poate fi montat photobooth-ul vostru?

C.L.:  Se amplasează ușor, nu ocupă mult spațiu, vine însoțit de un cort, o valiză plină de propsuri și chiar dacă arată ca și când anii au trecut peste acesta, calitatea fotografică nu s-a diminuat. Este creat din dorința de a frapa și ne-am atins țelul, fiind un element nemaivăzut până acum în România, ne găsim mereu în postura în care publicul face poză alături de photobooth și nu în fața acestuia, ceea ce demonstrează că receptivitatea publicului la noutate este una magnetizantă.

Rep: Cum a primit publicul noul vostru concept?

C.L.:  Photobooth-ul nostru este cu adevărat unic atât prin concept cât și prin prestanță. Nu, nu inventăm apa caldă, însă am reușit să îmbinăm un element din trecut, regândit într-o formă inedită cu accesibilitatea tehnologiei secolului 21. Rezultatul? Public mulțumit, uimit și zâmbet la puterea a doua.

Mai multe informații pe www.famousart.ro.