Fă-ți primăvara delicioasă la Burger House!

de | | 2 Minute

Fă-ți primăvara delicioasă la Burger House!

La Burger House vei avea parte de o primăvară frumoasă și delicioasă! Burger House este un concept inspirat din natură și îți oferă pe Matei Corvin, nr. 2 un loc minunat pentru a savura burgerii noștri delicioși.

În localul nostru, poți să-ți aduci toți prietenii și toată familia. Ingenioasa grădină verde verticală împrospătează aerul și aduce primăvară în farfuriile tuturor.

Încearcă un Smoke’n’fire Burger! Vei fi răsplătit cu un gust exploziv datorită combinației de carne de vită prăjită pe plită, bacon crocant, brânză cheddar, gogoșar murat și sosului special creat din 10 ingrediente.

Fă-ți primăvara delicoasă la Burger House!

Dar poate își dorești să încerci burgerul vegetarian, Mushroom Melt Burger. Roșiile uscate și sosul pesto transformă totul într-o avalanșa de arome!

Cartofii prăjiți simpli ți se par prea simpli pe lângă burgerul tău delicios? Sau vrei să ieși din rutină? Comandă-i atunci cu usturoi, cu parmezan sau cu usturoi și parmezan, totul asezonat cu sare și părtunjel proaspăt.

La Burger House poți să-ți alegi din sortimentele de burgeri suculenți, dar ai șansa să-ți concepi burgerul mult visat. Carne de vită, antricot de vită Argentina, cedar, bacon, castraveți, roșii, blue cheese, salata, ciuperci, rucola, chiflă, sos normal sau sos picant sunt ingredientele fantastice pe care le poți combina după pofta gustului și-a inimii.

Apelează negreșit la Burger House ca să încerci un burger bine făcut, echilibrat și cu ingrediente proaspete! Mâncarea ta preferată o găsești în localul cu grădină verticală de pe Matei Corvin, nr.2 sau la doar câteva click-uri distanță, prin servicul delivery.

Fă-ți primăvara mai delicioasă!

Fă-ți primăvara delicoasă la Burger House!

Contact:
Adresa: Str. Matei Corvin
Telefon: +40 749 010 515
E-Mail: [email protected]

Program:
Luni-Miercuri: 11:00-00:00
Joi-Vineri: 11:00-03:00
Sambata: 14:00-03:00
Duminica: 14:00-00:00