Cum a fost la Electric Castle? | Ziua 3 – „put your phone down!”

de | | 4 Minute

Cum a fost la Electric Castle? | Ziua 3 – „put your phone down!”

Experiența de festival la Electric Castle a continuat cu o serie de momente speciale. Iar pentru că suntem la curent cu ceea ce înseamnă timp petrecut în trafic, alături de oameni la fel de nerăbdători, momente îndelungate de așteptat să îți vină rândul la… aproape orice, putem afirma cu mâna pe inimă că experiența Electric Castle continuă să fie la fel autentică și în acest an.

Cea de-a treia zi a festivalului a reușit să își intre bine în drepturi, stinghereala, curiozitatea și incertitudinea locului necunoscut care tronau în prima zi au fost înlocuite de prietenie, atmosferă relaxantă și vibrații de voie bună, destinse de ritmurile muzicii. Așadar continuăm cu rezumatul cotidian (le veți găsi toate pe-aici). Ne-am bucura tare mult să ne trimiteți și voi gândurile voastre despre festival » [email protected] sau prin comentarii, la liber.

#1. Concerte » „put your phone down”

Concertul serii, Florence + The Machine a fost focusul zilei, iar cea mai mare parte din cei 55.000 de participanți au fost prezenți în zona scenei principale. Mii de oameni, entuziaști și grăbiți se îndreptau cu sufletele deschise spre Main Stage unde unii dintre cei mai îndrăgiți artiști urmau să aducă prezentul prin ritmul sonor al muzicii lor. Concertul, afirmăm cu mare convingere, a fost pe măsura așteptărilor. Efervescența de pe scenă a fost preluată de fiecare persoană. Iar ceea ce a stârnit un val puternic de aprecieri a fost îndemnul de a lăsa deoparte telefoanele și de a ne bucura de magia prezentului. Mai mult, comunicarea cu publicul a fost sub semnul unei interacțiuni directe. Florence a coborât de pe scenă în mulțime unde a transmis energia ei pozitivă, susținută, la propriu, de oamenii din public.

https://www.facebook.com/ElectricCastle/videos/878078312549424/UzpfSTI4NjI3OTIzNDcyOTYzODoyNTkwNzM5MzM0MjgzNjA1/

 

Florence@EC-low

CTC, The Vaccines și Sigma au alcătuit programul zilei pe scena principală, într-un mix complex de stiluri muzicale, care se regăsește, de altfel, peste tot în Electric Castle.

Nu putem să nu amintim de Hangar, unde Tommy Cash a creat o atmosfera cu totul diferită: o altfel de muzică și prestație (am auzit chiar și ritmuri de… da, manea).

#2. La biserică, la castel » ritmuri de pian #eco

Răcoarea serii a fost încălzită chiar și de simplii participanți la festival. În zona de lângă Biserica castelului a fost amplasat un pian creat din materiale reciclate și… plante.

Inedit, dar cu totul deosebit, orice cunoscător ale clapelor este invitat să se simtă artist la Electric Castle prin susținerea propriului concert. Am avut ocazia să ascultăm 2 băieți extrem de talentaţi.

#3. Recomandarea de vineri: RNDR

Nu ne putem despărți de zona New Media care ne-a surprins în mod extrem de plăcut. Ce ne-a mai atras atenția? Desigur, tot ideea de prezent, dar altfel. RNDR propune să experimentezi cum poți fi prezent în două locuri diferite în același timp; este o perspectivă aparte.

rdnd

#4. Câteva vorbe de la castel:

la electric Castle

#5. Ce mai urmează?

Nils Frahm sunt așteptați de la ora 20:00 pe scena principală, după care Bring Me The Horizon vor susține concert la Main Stage de la ora 21:40, un spectacol ce se anunță a fi extrem de interesant. Astăzi sunt așteptați cu sufletul la gură și unii artiștii români. Îi amintim aici pe Subcarpați, foarte apreciați de public.

#6. Altele

Vă mai zicem că pe-aici, pe la castel, lucrurile stau cu totul diferit. Contrastant, există un amalgam de factori care contribuie la experiența festivalului. Adică, muzică bună, atmosferă #faină, dans zvăpăiat întrerupt de un fum de țigară puternic, îndreptat periculos de aproape de tine. Moment de absorbție totală a muzicii din care ești smuls brutal de un grup de persoane care nu și-au găsit încă locul sau prietenii. Deoarece Castelul Banffy din Bonțida are un teritoriu vast, înconjurat de natură, chiar micile vietăți te pot deconecta de la muzică prin gâdilături subtile. Desigur, mai zicem că toate acestea sunt conectate armonios de oamenii veniți cu același scop: să se simtă bine pe ritmurile muzicii artiștilor internaționali mult îndrăgiți.

electric

Foarte important » Cei care sunt atașați de locul în care se desfășoară Electric Castle nu trebuie să uite că, până duminică inclusiv, pot susține restaurarea Castelului Bánffy printr-o modalitate foarte simplă. Pentru fiecare PET adus la Royal Bank of Plastic – stațiile de colectare selectivă de lângă Royal Market și Eco Stage -, Lidl va dona câte un leu pentru renovare.