Evenimente pentru o săptămână romantică!

de | | 3 Minute

Evenimente pentru o săptămână romantică!

În săptămâna 14-19 februarie 2017 se sărbătorește iubirea!

În aceste frumoase zile, în care soarele răsare dintre nori și strălucește, și încălzește, în care vedem, încetișor, încetișor, firave semne de primăvară, se spun povești de iubire, se văd povești de iubire, se plimbă povești de iubire, se scriu povești de iubire, se ascultă povești de iubire și se joacă povești de iubire…

Marți, 14 februarie, în fiecare colțisor drăguț de Cluj găsim… DRAGOSTEA! Vă invităm să descoperiți și voi aceste colțișoare pe aici.
Pentru a încheia seara cât mai romantic, vă invităm în Piața Unirii, să vă eternizați sentimentele, lansând, către cer, împreună, lampionul iubirii!

agenția mira cluj

Miercuri descoperim și vedem povești de iubire!

Cu toții (sau măcar o mare parte dintre noi) am fost fascinați și intrigați în același timp, de faimoasa poveste a lui Maitreyi, despre care am aflat din cartea lui Mircea Eliade. Deși, încă din liceu, o vedeam pe tânăra domnișoară un personaj, unul exotic, fermecător, cum nu mai este altul în literatura română, unul inspirat din realitate, ce-i drept, însă modelat de imaginația celui ce i-a dat viață (Mircea Eliade), iată că azi descoperim că această fată a existat, cândva… În data de 15 februarie, de la ora 17:00, Muzeul de Artă Cluj-Napoca vă invită la DEVI SUTRA – O călătorie fascinantă în India, pe urmele poveștii lui Mircea Eliade, în căutarea adevăratei Maitreyi Devi.

De la ora 17:00 și de la ora 20:00, la Cinema Florin Piersic, rulează filmul Fifty Shades Darker. Continuarea poveștii lui Christian Grey (Jamie Dornan) și a Anastasiei (Dakota Johnson), din controversatul roman Fifty Shades of Grey, a fost ecranizată de regizorul James Foley și este gata să vă uimească cu noi întâmplări din viața amoroasă a celor doi protagoniști.

Joi citim și ascultăm povești de iubire!

Anuță dragă” de Bianca Tămaș este un roman care elogiază povestea de iubire a bunicilor autoarei, un roman scris din suflet și cu sufletul, dar și un roman despre tradiții și Ardeal. Lansarea cărții are loc la Muzeul Enografic al Transilvaniei, de la ora 17:30.

Mai târziu, de la ora 20:00, pătrundem în fascinanta lume latină a flamenco-ului. Andras Varga ne va încânta cu romatice, energice sau intrigante ritmuri de chitară la Cafe Bulgakov, într-un recital superb.

Tot joi, ascultăm iubirea și în After Eight, de la ora 22:00. Ne vom aminti de muzica pe care am crescut, am fost îndrăgostiți sau am dansat la discotecile de modă veche, împreună cu cei de la 3 Sud Est, într-un concert aniversar!

În weekend, aflăm povești de iubire de la natură!

Meritați un weekend de relaxare, de care să vă bucurați din plin alături de persoana iubită! Fie că aveți concediu vineri, fie că nu, în cel mai scurt timp, vă recomandăm să vă împachetați două-trei hăinuțe pufoase și călduroase, poate un costum de baie (pentru răsfăț la bazin sau SPA) și să fugiți departe de rumoarea citadină. Pentru asta, noi vă recomandăm să vă contopiți cu decorul de poveste de la SunGarden Resort și vă bucurați de super-oferta pe care ei au pregătit-o pentru voi!

Iubirea plutește la SunGarden Golf & Spa Resort | Cluj.com

 

Vă dorim o săptămână plină de clipe dulci, sentimente sincere, căldură și fericire în suflete și… multă, multă iubire!

Evenimente recomandate Cluj.com
Pentru a vizualiza întreaga listă de evenimente, click aici. 
Fotografie reprezentativă: Rareș Mocan