The Dungeon

de | | 2 Minute

The Dungeon Cluj.

Vrei să evadezi din cotidian? Încearcă şi tu primul joc real de evadare din Cluj Napoca!

Pentru cei care îşi amintesc cu sufletul la gură de captivantul Fort Boyard, experienta pe care v-o propunem le va face mare plăcere. The Dungeon este o gură de aer proaspăt, o provocare în care ai ocazia să joci rolul principal, alături de prietenii tai.

Cine spune că lumea duce lipsă de idei noi? The Dungeon este o experiență inedită dedicată celor care vor o pauză din cotidian, celor care iubesc sporturile minţii şi adrenalina, şi mai ales celor care vor să-şi pună mintea la contribuţie cu scopul de-a… scăpa cu viaţă din temniţă! Provocarea lansată de The Dungeon face un treasure hunt să arate ca o joacă de copii şi introduce elemente care îi vor energiza până şi pe cei mai potoliţi dintre noi.
dungeon cluj

Tot ce trebuie să faci este să accepţi provocarea evadării dintr-o cameră reală situată la subsolul unei clădiri, unde împreună cu prietenii tăi vei fi ţinut captiv timp de o oră. Scopul vostru: evadarea. Trebuie să puneţi cap la cap toate indiciile ascunse prin cameră, să vă folosiţi imaginaţia şi să colaboraţi între voi.

Descoperă si tu incredibila aventură din camera Savantului Nebun. Lasă în urmă toate grijile și pătrunde în lumea jocului real de evadare: un joc captivant ce-ți va pune la încercare, ție și prietenilor tăi, toate simțurile pentru a găsi indiciile ascunse și pentru a evada din subsolul Savantului Nebun. Este o experiență plină de viată, aventură și trăiri intense – o escapadă din monotonie și banal.

The Dungeon
Petru Maior 13, subsolul Q Caffe
Rez.: 0768.247.525
www.thedungeon.ro

dungeon cluj