The Dungeon

de | | 2 Minute

Dacă te întrebi ce este un joc de room-escape, răspunsul vine sub forma unui joc de imaginație. Gândește-te că ești închis într-o cameră întunecată alături de prietenii tăi. Aveți la dispoziție 60 de minute ca să evadați.

The Dungeon este primul joc de room escape din Cluj-Napoca, iar în doar un an si jumatate de la apariție s-a impus ca brand original și unul dintre cele mai creative și mai antrenante jocuri de room escape din oraș. Crearea unui spațiu de relaxare inteligentă, apelul la creativitate, originalitate și inventivitate, promovarea unei activități menite să dezvolte spiritul de echipă sunt doar câteva din punctele pe care le urmăresc cei de la The Dungeon.

Cum puteți scăpa din camera întunecată?
Secretul constă în munca de echipă. Împreună veți găsi ascunse diferite indicii sau obiecte care vă vor ajuta să evadați. Veți rezolva împreună puzzle-uri și veți încerca să deschideți uși cu chei ascunse. Pereții întunecați vă vor șopti povești înfircoșătoare și vă vor ghida spre ieșire sau…vă vor îngreuna evadarea.

Cum evadați?
Jocul se încheie de îndată ce toate indiciile au fost descoperite și ieșirea a fost activată. Jocurile de room-escape au reușit să se afirme în întreaga lume și azi constituie un loc frecventat atât de cei împătimiți de jocuri de inteligență și de rezolvarea puzzle-urilor cât și de cei curioși care doresc să își testeze inteligența într-un mediu creativ și în același timp spontan, oferind tuturor vizitatorilor experiențe unice și originale.
expire.

The Dungeon v-a pregătit 2 jocuri unice: The Secret (str. Horea, nr. 75) și The Experiment (str. Petru Maior).

The Experiment

Anul 1940. Societatea face cunoștință cu un personaj non-conformist, un om nobil, prezentabil care are însă și o latură întuneacată. Povestea Savantului Nebun! Acțiunea se situează în laboratorul Savantului unde acesta face experimente pe prizonierii atent aleși, pe care îi torturează folosind mijloace creative, nemaivăzute. Pe unii îi lasă să evadeze doar pentru a se amuza, însă mai întâi prizonierii trebuie să treacă de mai multe obstacole, care le testează capacitatea de analiză, rapiditatea, gândirea logică și creativitatea.

The Secret

Povestea se situează într-un sat românesc transilvănean, care ascunde un mare mister! Groparul cimitirului ascunde în propria sa ogradă cel mai mare dușman al sătenilor: un conte care ani la rând a distrus tot ceea ce sătenii prețuiau. În urma unor revolte care îi amenințau viața, contele a fugit din castel și s-a ascuns în mijlocul comunității sătenilor. Vor reusi aceștia să-l descopere? Sau vor muri încercând? Atenție! Încăperea este plină de capcane malefice.

Contact
Adresa: str. Petru Maior, nr. 13 / Str. Horea, nr. 75
Telefon: (076) 824-7525
E-mail: [email protected]
Web: http://www.thedungeon.ro/
Facebook: facebook.com/thedungeoncluj

Program
Luni – Duminica: 3:00pm – 12:00am