Donează o carte: BOOK your stay at ClujHub!

de | | 3 Minute

Donează o carte: BOOK your stay at ClujHub!

  • ClujHub lansează campania Book Your Stay at ClujHub, prin care clujenii sunt încurajați să doneze cărți pentru biblioteca ClujHub
  • Fiecare contribuție va fi recompensată cu zile gratuite de lucru în spațiul ClujHub

ClujHub lansează campania Book Your Stay at ClujHub, prin care clujenii sunt încurajați să doneze cărți pentru biblioteca ClujHub, în spiritul colaborativ al comunității de antreprenori din cel mai mare spațiu de cowork și evenimente din Europa de Est.

Organizatorii își propun să strângă 2.500 de volume, câte o carte pentru fiecare metru pătrat din cadrul celui mai mare hub de cowork și evenimente din Europa de Est. Fiecare contribuție va fi recompensată cu zile gratuite de lucru, care pot ajunge până la o săptămână de ședere gratuită la ClujHub.

Campania se va derula în perioada 1 martie – 23 aprilie, când vom sărbători Ziua Mondială a Cărții cu un eveniment special la ClujHub.

Campania Book Your Stay at ClujHub este derulată de Victor Miron, directorul executiv ClujHub și inițiatorul mișcării Cărțile pe față, care promovează lectura într-un mod neconvențional.

„ClujHub este un spațiu neconvențional de lucru, iar în cadrul acestei campanii vrem să primim recomandări de citit! O carte citită înseamnă o recomandare făcută pentru o lectură relevantă. Așteptăm cărțile pe care vreți să le împărțiți, share your knowledge! Este o recomandare și un mod de a împărtăși din experiența și know how-ul fiecăruia”, a declarat Victor Miron, director executiv ClujHub.

Organizatorii îi așteaptă pe doritorii de timp de lucru și de lectură la etajul 3 al complexului comercial Central. Dublurile primite vor fi folosite pentru a crea biblioteci neconvenționale în spații publice, spun organizatorii.

Victor Miron este inițiatorul mișcării Cărțile pe față, care a debutat în 2014 și care a atras peste 100,000 de urmăritori pe pagina de Facebook. Sub sloganul „Promovăm cititul, ne dăm Cărțile pe față! Trimite-ne și tu o poză cu tine cu o carte pe față!”, campania i-a încurajat pe clujeni să trimită un selfie cu cartea pe care o citesc pentru a promova pofta de citit.

doneaza o carte book stay clujhub 1 (2)

ClujHub s-a deschis în 2012, iar în primăvara aceasta devine cel mai mare spațiu de cowork și evenimente din Europa de Est, în urma unei investiții de peste 200,000 euro. Extinderea într-un nou spațiu a fost o evoluție firească pentru a răspunde cererii de dezvoltare din comunitatea antreprenorială clujeană care de câțiva ani este în continuă creștere.

doneaza o carte book stay clujhub 1 (1)

Cu un spațiu total ce va ajunge la 2,500 de metri pătrați, în această primăvară, ClujHub oferă spații cu birouri private pentru echipe, cowork open space, săli de ședințe și săli de evenimente care vor putea primi de la 30 la 250 de persoane. Spațiul include terasa și grădina urbană, zona de mindfulness și relaxare, biblioteca și zona de colaborare cu spirit de cafenea propuse de echipa Morphoza, designerii spațiului.

Partenerul ClujHub este Banca Transilvania, susținător al antreprenorilor şi al industriilor creative.

www.clujhub.ro

doneaza o carte book stay clujhub 1 (3)