Demolări cu echipamente și utilaje de ultimă generație | BS Recycling

de | | 3 Minute

Demolări – servicii demolări construcții » BS Recycling

Că e vorba de demolări, construcții de drumuri și autostrăzi, ecologizare teren s.a., BS Group efectuează lucrări de calitate, la cele mai înalte standarde.

Vedem în jurul nostru construcții noi care apar la distanțe scurte de timp. Atunci ne întrebăm, adesea mirați: „Când au apărut acestea?”. Totuși când se produc aceste demolări ale construcțiilor vechi, cum dispar de sub ochii noștri, fără să ne dăm seama?

Nevoia de nou nu o poate contesta nimeni. Sau  dacă nu de nou, atunci altfel de spații structurate și gândite perfect pentru destinația pe care o vor avea. Mai ales pentru că spațiile reamenajate sunt foarte greu, uneori chiar imposibil, de adaptat pentru a-i schimba funcționalitatea. Ce se întâmplă în acest caz? Se optează pentru demolări. Mai ales a construcțiilor foarte vechi și uzate, care nu pot fi remediate.

Demolări spații neutilizabile: de ce sunt necesare?

Putem vorbi de o curățenie în peisajul urban. Există spații nerevendicate ce dețin clădiri neutilizabile. Totodată, ne confruntăm cu problema unui urbanism dezvoltat poate, de multe ori, neorganizat. Indiferent care sunt cauzele și istoria din spate, există o certitudine: sunt numeroase clădiri și construcții care nu mai au o utilitate pentru lumea modernă. Motiv pentru care este necesar să se facă loc liber construcțiilor noi.

BS Recycling – demolări pentru reînnoire

BS Recycling este o firmă internațională care activează în mai multe domenii ale construcțiilor: demolări, construcții civile, ecologizări și reciclări, procesare piatră în carieră, construcții drumuri și autostrăzi.

Odată cu dezvoltarea tehnologiei, au apărut noi de tehnici și maniere de lucru și în domeniul construcțiilor. Echipamentele și utilajele de ultima generație fac orice proces mai ușor. Bs Recycling dispune de ele mai noi modele de utilaje pentru demolări. Un număr de peste 70 de astfel de echipamente și personal calificat, facilitează procesul de demolări și se poate derula pe o perioadă mai scurtă de timp.

demolări

Proiecte realizate

Procesul pentru demolări construcții dezafectate este greoi, implică mult efort, și, de cele mai multe ori au un risc ridicat de periculozitate.

De exemplu, un proiect pe care l-au efectuat a fost activitatea pentru demolarea turnului de răcire în flux funcțional OMV ( Petrobrazi ). Având o înălțime de 70 m, demolarea s-a realizat prin tăiere în beton cu fir de diamantat, după care s-a gestionat o deplasare axială a plăcilor tăiate, precum și căderea lor controlată.

demolări

O altă realizare ce s-a finalizat fără niciun incident este demolarea fabricii Simeron (Sibiu). Dificultatea a fost cauzată de prezența unui turn de 40 m, a unui pod, a căii ferate și clădiri înalte situate în apropiere de magistrala de gaz.

Alte demolări realizate fără incidente:
  • Demolare Combinat Chimic DOLJCHIM – OMV
  • Dezmembrare, dezasamblare și demolare Instalație Dimetiltereftalat – Fabrica de Petrochimie Năvodari – ROMPETROL
  • Demolare Mașină de Aglomerare – Combinat Sidex-Arcelor Mittal Galați
  • Demolare Fabrica articole tehnice de cauciuc ROLAST
  • Demolare FAMOS SA Suceava – Buildcorp

demolări

BS Group activează în acest domeniu de mult timp. Acest fapt i-a permis o dezvoltare puternică. Că e vorba de demolări, construcții de drumuri și autostrăzi, ecologizare teren s.a., BS Group efectuează lucrări de calitate, la cele mai înalte standarde.

Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutățile, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook, Instagram.