De la aperitive la… prăjituri este doar un mic pas | #ExclusivCateringCluj

de | | 2 Minute

De la aperitive la… prăjituri este doar un mic pas | #ExclusivCateringCluj

#InfoGustos: Până pe 15 septembrie, cei care găzduiesc evenimente în Cluj și comandă mâncarea de la Exclusiv Catering se vor bucura de o surpriză dulce. 

Indiferent de evenimentul organizat, că o fi vorba despre o nuntă sau un botez, un majorat sau o altă aniversare, un eveniment corporate sau poate o petrecere privată tematică, nu pot lipsi de pe masă platourile cu aperitive. În funcție de amploarea evenimentului, meniurile variază. Aperitivele asigură însă o bază de „socializare culinară” și, de cele mai multe ori, se pliază pe mai toate gusturile invitaților.

Exclusiv Catering Cluj, unul dintre cei mai apreciați operatori locali de catering pentru evenimente din Transilvania, a pregătit o ofertă specială. Astfel, începând din luna iulie, până pe 15 septembrie, toți cei care comandă produse din categoria „Platouri standard” în valoare de minim 250 lei, vor fi răsplătiți cu o surpriză dulce și savuroasă: un platou de prăjituri Sweet Day din partea casei (500 gr.). Transportul este gratuit la comenzi de peste 200 lei.

Platourile standard de la Exclusiv Catering sunt cât se poate de creative și diverse: de la platouri cu aperitive tradiționale, la cele din bucătăria internațională, până la platouri cu prăjituri de casă. Nu lipsesc nici platourile adresate celor mici și pofticioși.

Produsele care intră în ofertă pot fi savurate întâi vizual aici » comenzi.exclusivcatering.ro/platouri-standard

Iar pentru mai multe detalii, iată datele de contact Exclusiv Catering:

Contact
Adresa: B-dul 21 Decembrie 1989, nr.128-130 (vis-a-vis de BRD Marasti)
Tel/fax: 0264.453.141, 0264.597.097
Mobil: 0756.222.444 /  0755.146.955 / 0751.206.551
E-mail: [email protected]
Website: www.exclusivcatering.ro
Facebook: facebook.com/exclusiv.catering

Poftă bună și evenimente savuroase!