De baut ceai: La Perne

de | | 2 Minute

Recomandari in Cluj, de baut ceai si de participat la evenimente inedite: La Perne

Bantuim prin localurile Clujului in functie de starea de spirit. Unele zile au darul de a ne coplesi, de a ne face sa ne anulam prezenta la vreun workshop serios si de a ne cauta un refugiu. Unul confortabil, ca acasa, dar alaturi de prieteni, unul familiar, dar inedit. Am fugit de griji, de responsabilitati si de rutina, iar pasii ne-au dus… La Perne.

Te simti ocrotit si rasfatat aici, stand pe cate-o perna si zambind la soarele de pe masa. Chichoteli de bucurie ca am ajuns, jos cu gecile si esarfele, priviri in jur. O doamna cu un bebelus in brate ne intreaba daca participam la tombola si la eveniment. Hm… ce tombola, ce eveniment? Privim mai bine in jur si observam ca bebelusii incep sa devina clientela principala aici, in mica ceainarie.

recomandari cluj la perne de baut ceaiAmuzati, ne-am retras la o masa si am aflat ca era Saptamana Internationala a Bebelusilor Purtati, ocazie cu care in refugiul nostru cu ceaiuri imbietoare, s-a organizat un scurt eveniment tematic.

Este unul dintre motivele pentru care La Perne vine ca o recomandare: au loc aici evenimente inedite si unice, evenimente culturale prin care artistii locali sunt sustinuti si prin care se creeaza o punte de legatura prietenoasa intre public si artist. Au loc aici proiectii de filme vechi, seri de teatru, bancuri, poezii sau romante, seri de joc, concerte sau schimburi de carti.

Pentru indragostitii de ceaiuri, de baut in La Perne: ceaiuri bio, naturale, precum Buddha Inspiration – ceai verde cu echinaceea, scortisoara, nuca de cocos, chimen, banane, flori de camp, vanilie si anason stelat. Pentru indragostitii de ciocolata – o gasiti calda si delicioasa, fie alba, fie neagra!

recomandari cluj la perne de baut ceai