Cursuri de dans Cluj – pasiune, sanatate, exprimare

de | | 2 Minute

Ce inseamna dansul? Dansul este o forma de expresie, dansul inseamna libertate de miscare, inseamna traire si pasiune, intr-un cuvant dansul este modalitatea prin care corpul exprima cele mai frumoase simturi. A urma un curs de dans nu inseamna doar sa inveti niste pasi pe un anume gen de muzica. A urma un curs de dans inseamna libertatea de exprimare a corpului si a sufletului.

cursuri de dans cluj

Daca doriti si voi sa simtiti bucuriile dansului, sa va lasati cuprinsi de ritmul muzicii si sa dati frau liber exprimarii, atunci va recomandam cursurile de dans sustinute de doi antrenoi foarte talentati, Ioana Damsa si Ion Postolachi.

Ioana Damsa si Ion Postolachi practica dansul de performanta de la o varsta frageda, iar in palmaresul lor se numara o multime de premii importante din tara si din strainatate. Perechea se antreneaza in strainatate alaturi de nume mari ale dansului de performanta, iar datorita experientei, cei doi va promit cursuri de dans interactive, unde veti invata toate secretele ascunse ale dansului si veti lega prietenii.

Cursuri de dans Cluj

La Cursuri de dans Cluj puteti invata pasii si ritmurile mai multor stiluri de dans, fie ca sunteti adulti sau copii. Puteti opta pentru dansuri standard (Vals lent, Tango, Vals vienez, Quick Step, Slow Foxtrot) si dansuri latino (Samba, Cha-Cha, Rumba, Passo doble, Jive).

La Cursuri de dans Cluj aveti sansa de a intra in contact cu una dintre cele mai frumoase arte. Pe langa asta, dansul este si un bun exercitiu fizic care va va ajuta sa va modelati o forma ideala a corpului.

Daca va doriti un trup de invidiat, un suflet linistit si o sanatate de fier, cu siguranta dansul este alegerea potrivita. La Cursuri de dans Cluj sunteti asteptati de doua ori pe saptamana sa descoperiti bucuriile acestei arte alaturi de antrenorii si maestrii Ioana Damsa si Ion Postolachi.

Pentru mai multe detalii legate de curs contactati:

Tel: 0731301590; 0731301589
Email: [email protected]
Facebook: https://www.facebook.com/cursuridedanscj
Adresa: Str. Campina, nr. 62