Curățătoria ecologică de Perne te ajută să faci curățenia de sărbători

de | | 2 Minute

Curățătoria ecologică de Perne te ajută să faci curățenia de sărbători

Înainte de sărbători, așa cum a rămas tradiția, în fiecare casă se fac pregătiri numeroase. Cea mai importantă pregătire este curățenia generală, fiecare colțișor al casei fiind aerisit, spălat sau curățat, astfel ca totul, în final, să strălucească. Dar ce ne facem cu pernele și pilotele murdărite, pătate sau învechite? Pe ele nu le putem curăța la fel cum curățăm lenjeria de pat, în mașina de spălat. Iar dacă încercăm să le curățăm manual nu facem altceva decât să înrăutățim lucrurile. Unele pete vor fi îndepărtate, însă perna sau pilota vor rămâne tot murdare.

Curățătoria ecologică de Perne de pe Calea Florești, din Complexul Flora, are soluție la problema ta! În doar câteva minute o mică mașinărie curăță penele de ciuperci și bacterii și le parfumează discret cu parfum de lavandă. Dosul murdar și pătat îl poți arunca și schimba pe unul nou, din bumbac, pe care îl procuri tot de la Curățătoria ecologică de Perne.

Astfel, nu mai ai de ce să-ți faci griji! De sărbători, pernele și pilotele tale vor fi curate și parfumate. Parfumul de levănțică va persistă zile întregi în aerul din camere deoarece Curățătoria de perne folosește ulei de lavandă, obținut prin presare la rece, de cea mai bună calitate. Mireasma răspândită de levănțică va da un somn ușor și odihnitor întregii familii.

Curățătoria ecologică de Perne te ajută să faci curățenia de sărbători

Cum sunt curățate pernele și pilotele din pene și puf?

Curățătoria ecologică de Perne de pe Calea Florești folosește o metodă de curățare ecologică uscată a pernelor și pilotelor din pene și puf, cu aer cald ionizat și raze ultraviolete. Aceasta omoară bacteriile și ciupercile periculoase ce trăiesc în interiorul pernelor.

De ce este bine să cureți pernele sau pilotele?

O treime din greutatea pernei este reprezentată de acarieni, vii sau morți, de dejecțiile lor, de bacterii sau piele moartă. Dacă nu le curățăm periodic pernele sunt mediu propice pentru înmulțirea bacteriilor, răspândirea Stafilococilor, E.Coli și a altor bacterii dăunătoare sănătății omului. De aceea, igienizarea pernei este indicat să se facă o dată la 6 luni!

Fă-ți curățenia de sărbători cu noi! Contactează-ne și te programăm imediat!