Culoarea anului 2019: Semnificații și stări de spirit

de | | < 1 Minute

Culoarea anului 2019 este coralul, o nuanță cu totul specială

Anul 2019 promite să aibă noi tendințe, care mai de care mai extravagante, dar noi, inovative și originale. Unul din trendurile ce nu trebuie trecut cu vederea este culoarea anului 2019 – coral.

Conform publicației Pantone, anul 2019 va fi influențat de culoarea acestor creaturi marine. Această culoare reprezintă optimismul, bucuria și partea noastră mai jucăușă.

Culoarea coral reprezintă, totodată, o invitație la distracție și o încurajare la activitățile plăcute, efectuate alături de prieteni și de cei dragi. Această culoare ne deschide latura noastră mai senzitivă, făcându-ne să trăim emoțiile altfel și dându-ne o stare de spirit aparte.

Comparativ cu anul trecut, când am avut ultra violetul ca și culoare reprezentativă și care exprima o parte mai cognitivă, culoarea anului 2019 ne face să ieșim din acest tipar prin caracteristicile mai jucăușe cu care se recomandă. Astfel, coralul ne face să ne simțim mai energetici, vioi și cu spiritul liber, dar în același timp păstrează caracteristicile culorii de anul trecut, prin originalitate și gândirea spre viitor. Coralul este o culoare frumoasă pentru un 2019 frumos.

Introducing the Pantone Color of the Year 2019, PANTONE 16-1546 Living Coral – an animating and life-affirming coral hue with a golden undertone that energizes and enlivens with a softer edge. Sociable and spirited, the engaging nature of Living Coral welcomes and encourages lighthearted activity. Symbolizing our innate need for optimism and joyful pursuits, Living Coral embodies our desire for playful expression. #COY2019

Posted by Pantone on Wednesday, December 5, 2018