Cum am ajuns cu întreaga familie la Gett’s – momente de relaxare împreună

de | | 4 Minute

Cum am ajuns cu întreaga familie la Gett’s – momente de relaxare împreună

Sunt zile în care nu-ți mai vezi capul de atâta treabă și agitație, de forfotă în stânga și în dreapta, de rezolvat o mulțime de mărunțișuri. Așa ajungi, pe la ora amiezii, în preajma sfârșitului de an, în Platinia, încercând să faci ultimele cumpărături necesare, te învârți prin Mega Image cu lista în mână, alegi pentru copil fructele preferate (mai nou) de pe raion, un ananas și citricele acelea mici și simpatice, kumqoats.

Așezi ultimele produse în coș când se întâmplă grozăvia. Marea grozăvie. Se glumește mult pe seama „fenomenului” și pe tema aceasta cu femeia în impas care, ei bine, și-a rupt o unghie. Cine mai trece prin această mică neplăcere, știe cât de inconfortabil și cât disconfort poate să-ți creeze o banală unghie ruptă. Îți termini în grabă cumpărăturile și, cu gândul la ce mai ai de făcut azi, decizi să rezolvi problema de îndată.

La etaj, în Platinia Shopping Center, știi că se află Gett’s Color Bar. Serviciile lor de manichiură ți-au fost oricum deja recomandate de o prietenă, așa că profiți de informație și recomandare și îți îndrepți pașii înspre Gett’s. Cei de la Gett’s sunt foarte prietenoși și dau dovadă de maximă promptitudine și flexibilitate, chiar și așa, pe nepregătite. Pentru o scurtă perioadă te relaxezi cu adevărat, într-o atmosferă plăcută și liniștită.

Cu familia la Gett's

De la o zi de relaxare, la momente de relaxare împreună cu întreaga familie…

Conversațiile cu specialiștii de la Gett’s Color Bar sunt deosebit de plăcute și variate. Până ți se face manichiura, afli totodată și de numeroasele servicii pe care Gett’s Color Bar le oferă. Așa că profiți de context și, până la urmă, de întâmplarea de-a te afla aici și îi faci o programare la tuns copilului (ai tot amânat).

Dacă toate lucrurile în viață ar decurge conform planului, însă, unde-ar mai fi farmecul? Cum în ziua programării îți intervine ceva, îl trimiți pe soțul tău cu copilul, la tuns, mai ales că firma de IT la care lucrează este în apropiere de școală și se pot sincroniza amândoi mult mai eficient. Și ghici ce se întâmplă odată ajuns la Gett’s? Descoperă serviciile de barber și, până copilul e la tuns, își aranjează și el barba.

Se întorc acasă amândoi încântați și, n-o să-ți vină să crezi, cu un cadou pentru tine: un voucher de răsfăț, cu servicii și produse de la Gett’s Color Bar!

De la vizite contextuale, la o familie întreagă de clienți fideli 🙂

Uneori, e bine să îți aloci scurte clipe de răsfăț și relaxare. Și nu doar ție, ci și celor din familie. Așa îți ajunge salonul din Platinia la suflet, cu servicii de calitate, oferite oricărui membru al familiei, fie el mic sau mare, precum și cu o atmosferă primitoare și caldă.

Mulțumită fiind de manichiura impecabilă cu care te-ai ales, dar și de încântarea soțului și a copilului după experiențele lor de la Gett’s, te decizi să te bucuri de voucher-ul cadou și să te lași pe mâna specialiștilor Gett’s Color Bar pentru a te aranja pentru party-ul de Revelion. Rezultatul nu face decât să-ți sporească entuziasmul și spui „Da, în sfârșit!”.

În sfârșit ai găsit un loc în care poți reveni cu încredere de fiecare dată. Și nu doar tu, ci întreaga familie. Între timp, începutul noului an ți-a mai îndreptat pașii înspre Gett’s, mai ales că a venit rândul tău să le recomanzi cu drag colegelor de la biroul de resurse umane un salon în care ai 100% încredere.

Iar cum ziua de naștere a soțului tău se apropie, spre începutul primăverii, știi deja cadoul ideal: un abonament la masaj. El, care mereu este încântat de masajele de relaxare, mai ales după câte o săptămână mai complicată la firmă, va aprecia cu siguranță.

Privind în urmă, știi că, deși întâmplarea a făcut să ajungi la Gett’s, de-acum toți membrii familiei sunt clienți fideli. Sigur, pe lângă serviciile excelente în tot ceea ce înseamnă domeniul de înfrumusețare, este vorba și despre promptitudinea și rapiditatea când vine vorba de programări, de flexibilitate, de faptul că, dată fiind locația salonului, ai loc de parcare sigur în zona centrală a Clujului și ai scăpat de-o grijă, dar și de faptul că programul de lucru este zilnic, de luni până duminică, de la 10:00 la 22:00.

Cu alte cuvinte, Gett’s Color Bar se asigură că ți-e ușor și simplu să îți oferi aceste momente de relaxare, atât ție personal, cât și celor din familie.

Și, uite-așa, ajungi cu întreaga familie la Gett’s, pe rând sau împreună, fără a presupune vreun efort suplimentar ci, dimpotrivă, simplificând mult toate activitățile acestea care, până nu demult, erau doar necesare. De-acum, au devenit o bucurie!