Ce aleg cuplurile dintre vacanțe exotice și croaziere pentru luna de miere?

de | | 2 Minute

Vacanțe exotice sau croaziere pentru luna de miere?

După cel mai important eveniment din viața lor, cuplurile proaspăt căsătorite pleacă în luna de miere, însă înainte de a face alegerea finală, studiază ofertele agențiilor de turism, pentru a compara prețurile unor vacanțe exotice și costurile unei croaziere.

Dacă de vacante au avut parte și înainte de nuntă, probabil majoritatea cuplurilor proaspăt căsătorite nu au fost într-o croazieră, motiv pentru care ar fi recomandat să opteze pentru luna de miere petrecută pe mare sau pe ocean.

Există mai multe motive pentru a alege această opțiune pentru luna de miere, iar în continuare vă prezentăm care sunt unele dintre acestea:

  • Confort: Într-o croazieră, tinerii proaspăt căsătoriți au parte de absolut tot, de la apartamente de lux la servicii spa de înaltă calitate, personal profesionist la dispoziție și răsfăț regal pentru cea mai frumoasă perioadă a vieții lor.
  • Divertisment: Toate serile petrecute pe vasele de croazieră sunt pline de divertisment, astfel că există spectacole, seri de karaoke, party-uri. Pe timpul zilei există mai multe piscine unde se poate înota.
  • Bucate rafinate: În mod evident, pe un vas de lux se vor servi cele mai bune delicatese, din diferite bucătării internaționale. Așadar, indiferent de ce preferințe aveți în ceea ce privește mâncarea, pe un vas de croazieră veți putea gusta preparate delicioase, și bucate exotice sofisticate.
  • Varietate: Există diferite tipuri de croaziere, cu tematici diferite, astfel că în funcție de pasiunile avute, puteți alege ceea ce vi se potrivește cel mai bine.
  • Peisaje fantastice: Probabil vă gândiți că într-o croazieră veți vedea doar întinderi nesfârșite de apă, dar în mod evident veți putea vedea multe plaje pustii, golfuri paradisiace pe care le puteți admira sau porturi pline de comercianți.
  • Siguranță: Vasele de croazieră sunt considerate a fi printre cele mai sigure mijloace de transport din lume, chiar și în cele mai negre scenarii. Exista suficiente bărci de salvare și colaci de salvare pentru toată lumea.

Există așadar multe motive pentru a alege o croazieră pentru luna de miere, iar astfel veți avea parte de experiențe unice și satisfacție garantată. În plus, ce poate fi mai frumos decât să fii în brațele persoanei iubite, plutind pe o navă de lux, înconjurați doar de apa? Plus de asta, croaziera este o vacanță all inclusive, astfel că de la cazarea in apartamente de lux și până la mâncare, divertisment și multe alte facilitați, toate sunt incluse în preț.


Articol publicitar