CRM – soluția ideală pentru compania ta

de | | 2 Minute

CRM – soluția ideală pentru compania ta

CRM sau Customer Relationship Management este o soluție adresată companiilor care își doresc să îmbunătățească relațiile externe legate de prospecții și clienții săi cât și relațiile interne legate de angajații și departamentele companiei sale.

De ce ar trebui să folosești o soluție de tip CRM?

1. Știi în orice moment ce fac agenții tăi de vânzări și în ce stadiu se află lead-urile sau oportunitățile deschise;
2. Cu doar câteva click-uri creezi campanii de marketing și trimiți oferte personalizate fiecărui client în parte;
3. Organizezi și comunici eficient pașii de dezvoltare a afacerii tale;
4. CRM se integrează cu diverse aplicațiile de pe piață precum: website-ul companiei, ERP-ul companiei, Facebook, contul tău de mail sau serviciile de curierat;
5. Soluția poate fi personalizată în funcție de nevoile și specificul de business al companiei tale;
6. Are o interfață foarte prietenoasă, este intuitivă și ușor de adoptat.

Instrumentele de organizare pe care le înglobează aplicația CRM ajută la automatizarea și gestionarea unei game largi de activități, în special referitoare la interacțiunile cu clienții și prospecții companiei tale. Această soluție este modulară și poate fi configurată în așa fel încât să folosești strict modulele de care ai nevoie, de exemplu: Vânzări, Financiar, Marketing, Service, Proiecte, Gestiune, Stocuri WMS sau Analytics.

CRM

O altă soluție care ți-ar fi de ajutor este o platformă B2B care reprezintă legătura de comunicare digitală între distribuitor/importator/producător și revânzător. Partenerii tăi se vor conecta la platforma B2B folosind un username și o parolă. Aceștia nu vor mai fi limitați la programul tău de lucru, acest magazin online fiind disponibil 24 de ore din 24.

Pentru o ofertă personalizată sau informații suplimentare, nu ezita să ne scrii la adresa de email [email protected] iar noi vom lua legătura cu tine în cel mai scurt timp.

Automatizează procesele din compania ta folosind o soluție de tip CRM!


Articol publicitar
Noutăți de la Optimall by AROBS » aici.