Copiii care citesc traiesc fericiti pana la adanci batraneti

de | | 2 Minute

Copiii care citesc traiesc fericiti pana la adanci batraneti – Concurs

Diverta și Litera Mică îi răsplătesc pe copiii care citesc cu înălțimea lor în cărți

Diverta a lansat pe pagina de Facebook a magazinului din Cluj, Diverta Hubertus, un concurs sub forma unei aplicații, care contorizează timpul pe care copiii il petrec citind. Aplicația face parte din campania Copiii care citesc traiesc fericiti pana la adanci batraneti, un demers de încurajare a lecturii în rândul copiilor. Concursul se derulează până la finalul lunii aprilie, iar marele premiu: înălțimea câștigătorului în cărți, este oferit de Litera Mică (imprint al Editurii Litera).

Pentru a-și înscrie copiii în competiție, clujenii trebuie să acceseze pagina de Facebook Diverta Hubertus Cluj și să înregistreze în aplicație minutele pe care le-au citit copiii lor în ziua respectivă. Aplicația le va afișa un clasament al utilizatorlor înregistrați, însă pentru că Diverta încurajează lectura sub orice formă, iar timpul petrecut citind variază în funcție de vârsta copilului, câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți.

În plus, clujenii sunt invitați să aducă în magazin o carte pe care copiii lor au citit-o deja și primesc în schimb, un voucher de reducere pentru cumpărarea alteia.

Diverta Hubertus, aflat pe Bv. 21 Decembrie, nr. 22, se remarcă între librărille clujene cu o gamă de carte pentru copii foarte diversificată. De altfel, magazinul are o întreagă zonă dedicată copiilor în care părinții pot regăsi cărți, jucării creativ educative, filme și desene animate, dar și articole școlare cu personajele preferate ale celor mici.

Aplicația poate fi accesată –> aici.

––––––––––––––-
Diverta este un brand 100% romanesc, cu o istorie de 15 ani si 25 de magazine  in 19 orase din tara. Cu sloganul „Mereu ceva nou”, Diverta este cel mai mare retailer de entertainment și dezvoltare personală din Romania, cu magazine în cele mai importante orașe ale țării, organizate dupa un concept unic, creat pe baza preocupărilor publicului  și structurate pe trei zone de interes: „Imi place”, „Ma joc si învat” și „Am succes”. Conceptul Diverta se contureaza in jurul inovatiei si le ofera clientilor solutii de a tine pasul cu  viata cotidiana, pe toate planurile ei: profesional, hobby și familie. In magazinele Diverta se găsesc categorii variate de produse precum carte, film, jucării, jocuri video, papetarie.