Concurs – Rețete culinare: Trimite-ne rețeta preferată!

de | | < 1 Minute

Toamna vine cu surprize și rețete culinare. În Cluj, se amestecă într-un mod armonios culturi și tradiții diferite. În numeroasele restaurante cu specific tradițional și internațional se gătește foarte bine. Din fericire, se gătește dumnezeiește și acasă, după rețete culinare mai vechi sau mai noi.

Din luna octombrie vă dăm posibilitatea să împărtășiți din mâncărurile preferate cât mai multor oameni, de a contribui fiecare cu specificul său la multiculturalitatea gastronomică a orașului. De aceea, vă dedicăm o pagină de rețete culinare luate din caietul bunicii sau celei mai bune prietene.

Trimite-ne rețeta favorită pe e-mailul redacției cluj.com [email protected] și vei intra în concursul ce se va desfășura săptămânal. Tema acestei săptămâni va fi Varza a la Cluj. Rețetele trebuie să fie originale, nu copiate de pe site-uri, și să fie experimentate de cel care participa la concurs.

Toți participanții de la concurs își vor putea vedea rețetele publicate pe site cluj.com. Ne rezervăm dreptul de a selecta cele mai bune prezentări. Câștigătorul concursului va primi cadou: un City Card 2016, o cană personalizată Cluj.com, iar rețeta sa va fi postată pe pagina de facebook Cluj.com, dar și în cadrul rubricii Rețeta săptămânii de pe site-ul cluj.com.

Idei de prezentare: Descrieți rețeta începând cu ingredientele listate una sub cealaltă, incluzând gramajul/număr bucăți, după care faceți descrierea preparării și a servirii.

Pentru concursul de săpămâna viitoare (primul), vă așteptăm rețetele până cel târziu în data de 18 octombrie 2015.

Fotografie: http://retetefeldefel.ro/