Concurs Național de Pictură Contemporană

de | | < 1 Minute

Concurs Național de Pictură Contemporană

CONCURSUL NAŢIONAL DE PICTURĂ CONTEMPORANĂ – EDIŢIA A V-A

Consiliul Judeţean Cluj, Şcoala Populară de Arte „Tudor Jarda” Cluj-Napoca organizează a V-a ediţie a Concursului Naţional de Pictură Contemporană şi urmăreşte prin această manifestare descoperirea şi promovarea tinerelor talente în domeniul artelor plastice.

Tema concursului este „Păsări. Legătura între cer şi pământ”

Tehnici admise: ulei, acrilic, tempera, acuarelă: pe pânză, carton sau hârtie. Fiecare participant are dreptul de a înscrie în concurs maxim două lucrări înrămate a căror dimensiune să nu depăşească 50X70cm. Pe spatele lucrării se trece nume, prenume, titlul lucrării, instituţia pe care o reprezintă. Adresa la care se vor expedia lucrările este: Şcoala Populară de Arte “Tudor Jarda” Cluj-Napoca, str. Fabricii de Zahăr, nr. 51, cod 400624.

Data limită de trimitere a lucrărilor este 21 mai 2015. Jurizarea şi vernisarea expoziţiei vor avea loc în data de 27 mai 2015 la Galeria „55/60”, str. Fabricii de Zahăr nr. 51. Lucrările premiate vor rămâne în patrimonul Şcolii Populare de Arte “Tudor Jarda”, Cluj-Napoca. Premiile sunt importante albume de artă. Premianţii se vor putea înscrie la Şcoala Populară de Arte „Tudor Jarda” Cluj-Napoca fără a mai da examen de admitere.

Rugăm participanţii să confirme înscrierile pe adresa [email protected]

Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul instituţiei www.scoaladearte.ro, la rubrica Concursuri, festivaluri, tabere proprii 2015.