Concurs Foto Septembrie 2014: Arta sculpturala din Cluj

de | | 2 Minute

Concurs Foto Septembrie 2014: Arta sculpturala din Cluj

Cluj.com isi propune sa spuna povestea Clujului altfel – mai unic, original, subiectiv, iar la acest lucru contribuie, luna de luna, cei care participa la acest concurs. Concursul nu este adresat doar fotografilor profesionisti, ci este adresat tuturor clujenilor stabiliti aici sau aflati doar in trecere, oameni care isi doresc sa isi exprime viziunea, gandurile si emotiile. Ne dorim sa evoluam impreuna, alaturi de voi, sa observam imbunatatiri calitative in cadrul concursului, motiv pentru care asteptam feedback-ul si sugestiile voastre!

1. Inscrierea in concurs se face printr-un email pe adresa [email protected]

2. Tema si conditiile de participare in aceasta luna sunt:

,, Arta sculpturala din Cluj ” – Sunt acceptate 2 fotografii / persoana. Criteriile tehnice sunt flexibile (totusi, preferabil .jpg, dimensiuni maxime 3600 x 1200), atat timp cat fotografia respecta tema. Puteti trimite fotografii care sa suprinda sculpturi, grupuri statuare sau elemente de arhitectura care se incadreaza in aceasta categorie (siluete, figuri antropomorfe sau zoomorfe, elemente vegetale care sa faca parte din categoria sculptura). 

3. Inscrierile in concurs si trimiterea materialelor se vor face pe tot parcursul lunii septembrie (termen limita: duminica, 30.09.2014, ora 23:59) iar publicarea acestora pe site-ul Cluj.com se va face treptat, pe masura ce primim fotografiile, pe pagina ,,Concurs”. De asemenea, vor fi promovate si pe pagina noastra de facebook, fie individual, fie toata galeria concursului.

4. Castigatorii vor fi desemnati in data de 5 octombrie 2014.

5. Premiile sunt:

Locul I
– un loc gratuit in excursiile de o zi organizate de Cluj.com

– o invitatie dubla la un spectacol la Opera Nationala Romana Cluj-Napoca

Locul II
– o invitatie dubla la piscina/spa din incinta hotelului Ramada

– Card V.I.P. in After Eight

Locul III
– o cana suvenir Cluj.com

Sponsorii acestui concurs sunt:

RECITAL la Opera Nationala Cluj-Napocaramada hotel cluj nuntaAfter Eight Cocktail Club

Mult succes!