Concurs Foto Iulie 2014: Parcul Central

de | | 3 Minute

Concurs Foto Iulie 2014: Parcul Central

Cluj.com isi propune sa spuna povestea Clujului altfel – mai unic, original, subiectiv, iar la acest lucru contribuie, luna de luna, cei care participa la acest concurs. Concursul nu este adresat doar fotografilor profesionisti, ci este adresat tuturor clujenilor stabiliti aici sau aflati doar in trecere, oameni care isi doresc sa isi exprime viziunea, gandurile si emotiile. Ne dorim sa evoluam impreuna, alaturi de voi, sa observam imbunatatiri calitative in cadrul concursului, motiv pentru care asteptam feedback-ul si sugestiile voastre!

1. Inscrierea in concurs se face printr-un email pe adresa [email protected]

2. Tema si conditiile de participare in aceasta luna sunt:

,,Parcul Central din Cluj” – Sunt acceptate 2 fotografii / persoana. Criteriile tehnice sunt flexibile (totusi, preferabil .jpg, dimensiuni maxime 3600 x 1200), atat timp cat fotografia respecta tema.

3. Inscrierile in concurs si trimiterea materialelor se vor face pe tot parcursul lunii iulie (termen limita: joi, 31.07.2014, ora 23:59) iar publicarea acestora pe site-ul Cluj.com se va face treptat, pe masura ce primim fotografiile, pe pagina ,,Concurs”. De asemenea, vor fi promovate si pe pagina noastra de facebook, fie individual, fie toata galeria concursului.

4. Castigatorii vor fi desemnati in data de 5 august 2014.

5. Premiile sunt:

Locul I
– o cana suvenir Cluj.com
– o invitatie dubla la un spectacol la Opera Nationala Romana Cluj-Napoca
– o invitatie dubla la piscina/spa din incinta hotelului Ramada
– bilete la evenimentele lunii de la partenerii nostri media – vom reactualiza pe parcursul lunii, in functie de evenimentele care se organizeaza si de partenerii care doresc sa ofere bilete. Deci fiti pe faza!

Locul II
-Voucher in valoare de 50 Lei in Bijuteria Roma (Polus Center)
– 50 Lei consumatie in The Soviet

Locul III
– Voucher in valoare de 50 Lei in magazinul Torry (Polus Center)
– Card V.I.P. in After Eight

Sponsorii acestui concurs sunt:

RECITAL la Opera Nationala Cluj-Napoca  after eight cluj  the soviet cluj

bijuteria roma polus  spa-ramada  magazinul torry polus

6. JURIZARE:

Fotografiile castigatoare vor fi alese in functie de voturile primite din partea membrilor juriului – care este alcatuit din reprezentantii firmei noastre si ai sponsorilor implicati in acest proiect.
Like-urile si aprecierile primite pe facebook si site au un rol indrumator, insa nu un rol decisiv in desemnarea castigatorilor. Suntem interesati si curiosi de preferintele celor care urmaresc desfasurarea acestui concurs, insa pentru a nu favoriza participantii mai activi pe retelele de socializare in detrimentul celorlalti, decizia va fi luata in functie de voturile juriului, nu in functie de numarul de like-uri primite.

7. Alte precizari:
a. Materialele inscrise intr-o anumita luna a concursului, nu vor putea fi folosite pentru alta luna.
b. Este obligatoriu ca materialele inscrise in concurs sa fie de la evenimente recente.
c. IMPORTANT! Toate materialele inscrise in concurs trebuie sa fie realizate de cel care le trimite, acesta detinand drepturi de autor asupra lor.
In cazul in care se dovedeste ca un castigator nu avea dreptul de autor asupra materialului trimis, chiar si dupa castigarea concursului, va trebui sa returneze banii si premiile in maxim 30 de zile de la informarea acestuia. Fiecare material trimis va fi verificat minutios, iar nerespectarea acestei reguli duce la respingerea participarii in concurs.
d. Prin inscrierea in concurs si trimiterea materialelor, Cluj.com primeste dreptul de folosire a acestora, pe o perioada nelimitata. Dreptul de autor va apartine insa tot participantului!
e. O fotografie poate fi respinsa si, deci, nepublicata, fara nicio explicatie din partea noastra.
f. Fotografiile nu pot avea un caracter negativ, la adresa unei persoane/ categorii de persoane / companii.
g. Decizia este finala si nu poate fi contestata de alti participanti.